**KRISTIANSAND: Tyveri fra bolig

00.09** Det blir meldt inn at uvedkommede har tatt seg inn på et rom i en bolig i Sigynsvei på Lund og borttatt en bærbar pc og mobiltelefon, mens personen som eier dette var på toalettet.. Ei dame er observert gående bort mot Esso like etter, og er mistenkt, men ikke pågrepet for ugjerningen.

**ARENDAL: Besittelse av hasj

00.56** Politiet stoppet en bil. Mannen, en 47-åring fra Arendal, var i besittelse av mindre mengder hasj. Han erkjente forholdet forholdet og er anmeldt.

**ARENDAL: Væpnet politiaksjon

01.00** Politiet væpnet seg da de dro ut for å pågrepe siktede i en familiær krangel i Arendal. Siktede er foreløpig ikke pågrepet.

**GJERSTAD: Innbrudd i butikk

02.13** Alarmen går på Joker i Gjerstad. Noen har brutt seg inn gjennom et vindu i taket på butikken. Det er usikkert om noe er stjålet før personene har brutt seg ut gjennom ei lagerdør.

**ARENDAL: Tyveri og skadeverk

02.15** Det er stjålet batteri og ødelagt noe interiør i en bil på Auto Trade på Stoa i Arendal. Ugjerningen har skjedd mellom fredag klokken 16 og natt til mandag klokken 02.15. **EVJE: Promillekjørig — kjørte ut av veien

04.16** Det blir meldt at en bil har gått ut av veien på riksvei 9 forbi Evjetun. Ei på 37 år blir brakt til sykehus i Arendal. Kvinnen har ikke alvorlige skader, men det er tatt blodprøver da det er mistanke om promillekjøring.

**FARSUND: Grovt tyveri

07.57** Det meldes inn at et vindu er knust på bensinstasjonen på Vanse i løpet av natten. Vinduet ved disken er knust og 300 pakker Prince tobakk er borttatt samt 60 pakker med andre tobakksvarer. Ingen er foreløpig mistenkte. Det antas at tyvene har brutt seg inn cirka klokken 02.30.