KRISTIANSAND: — Åh nei, har venninna mi sladra? utbryter kvinnen når fvn.no ringer, og slår opp latterdøra på så vidt gap at det knapt er nødvendig med telefon.

Vi behøver ikke engang bekrefte at det er venninna som har sladret. Sms-dronningen er ikke i tvil. For det var i går kveld, tirsdag, at 44-åringen ble klar over hvor utrolig mange meldinger hun har sendt.

— Jeg hadde mobba denne venninna mi for en stund siden, fordi hun hadde sendt 2000 meldinger. Men i går kveld kom det en tenåring på besøk mens vi satt og pratet, og hun fant på internett hvor mange jeg hadde sendt, sier kvinnen.

11400 meldinger på åtte-ni uker vil si at hun sender mellom 150 og 200 meldinger per døgn.

— Det kan nok stemme. Jeg har venner over hele Norge, og liker å sende både vitser og oppmuntringsmeldinger. Så når vitsene går over både tre og fire meldinger, blir det fort noen, tilstår hun.

Men hun er litt flau. Synes det er litt pinlig at hun som voksen, hjemmeværende kvinne sender mer meldinger enn de fleste tenåringer. Derfor vil hun ikke står fram med navn og bilde.

— Jeg har aldri hørt om noe liknende. Vi har ingen statistikk på antall meldinger per enkeltkunder, men normalt sender en abonnent cirka 1000 meldinger i året, det vil si tre om dagen. Ivrige tenåringer ligger vel på et snitt på rundt 15, sier informasjonssjef Per Aril Meling i Telenor til fvn.no.

Sms-dronningen går imidlertid ikke konkurs på alle meldingene:

— Nei da, jeg betaler 299 kroner måneden og kan sende så mange meldinger jeg vil, ler hun.

— Men mannen din, da, blir ikke han litt irritert?

— Nei, jo, altså han sukker litt noen ganger og synes det går i ett. Til og med sønnen min klager litt på plystretonen som kommer for hver melding. Men det er ikke så galt, forteller hun og illustrerer sms-iveren ytterligere med å fortelle at hun på et døgn sendte 17 meldinger til naboen sin.

— Hun var syk, så hun trengte litt oppmuntring, ler hun igjen.

Hvor mange sms sender du daglig? Skriv ditt antall i feltet under artikkelen.