**LILLESAND: Full ungdom

23.30:** Politiet fikk melding om at det stod en full ungdom i Øvrebyen utenfor Prix. Politiet snakket med vedkommende, som mente at han klarte seg greit.

**KRISTIANSAND: Bråkmaker

00.09:** En person laget bråk i baren på Caledonien. Like etter slo han også til en vakt. Mannen, en 26-åring, ble deretter pågrepet av politiet. Det vil bli opprettet en sak på vedkommende.

**BRENNÅSEN: Kjedekollisjon

00:26:** Tre biler klinket sammen på E 39 i østgåendefelt. Det hadde veltet et tre midt i veien, 100 meter fra busslommen ved Volleberg, som bare de to første bilførerne oppdaget. Den tredje bilen så ikke dette, og traff bilene som hadde stoppet for treet. Ifølge politiet ble ingen personer skadet i sammenstøtet.

**KRISTIANSAND: Bråk på Harveys

00.29:** En bråkmaker på Harveys ble vist bort fra utestedet.

**KRISTIANSAND: Fest og husbråk

00.36:** Politiet fikk melding om at det var fest og bråk i Vardåsveien. Saken ble ordnet.

**KRISTIANSAND: Lagt i jern

00.42:** En bråkete 19-åring ble lagt i jern da han laget kvalme på utestedet Leopold. Mannen ble satt i arrest.

**ARENDAL: Bråkmaker

01.51:** NSB varslet politiet om at de hadde en bråkete mann på nattoget. NSB kjørte til Vegårdshei, hvor de slapp av mannen. Mannen måtte tilbringe natten i arresten i Arendal. Vedkommende var i slutten av 60-årene.

**VENNESLA: Kjørte uten førerkort

01.58:** En mann i begynnelsen av 50-årene ble stoppet av politiet da han var i Ravnåsveien. Mannen kjørte uten førerkort.

**KRISTIANSAND: Slåssing i sentrum

02.09:** Flere ungdommer slåss utenfor 7-Eleven i sentrum. Politiet måtte spre ungdommene og be de forsvinne fra stedet.

**KRISTIANSAND: To slått ned

02.29:** En 18 år gammel kvinne og en 20 år gammel mann ble slått ned av to menn. Dette skal ha skjedd utenfor Egon i Markens. Kvinnen ble sendt til legevakten for sjekk. Saken vil bli anmeldt.

**ARENDAL: Kastet stein

03.00:** Noen kastet stein gjennom vinduet på døren til Bunnpris ved Nedenes.

**ARENDAL: Liten slåsskamp

03.00:** En mann ble slått i haka under en slåsskamp utenfor 7-Eleven. Saken vil trolig bli anmeldt.

**ARENDAL: Amper stemning

03.19:** Politiet fikk melding om at det var amper stemning ved drosjeholdeplassen i Arendal.

**MANDAL: Knust vindu

03.23:** To vindu ble knust da en person kastet en handlevogn inn gjennom vinduet til drosjesentralen i Mandal. Politiet har navnet på den mistenkte.

**KRISTIANSAND: Uro på Jafs

03.46:** Politiet måtte tilkalles da det oppstod uenighet mellom en kunde og betjeningen. Saken ble ordnet på stedet.

**KRISTIANSAND: Beruset kvinne

04.36:** Politiet fikk melding om at det var en beruset kvinne i Elvegata. AMK overtok saken.

**KRISTIANSAND: Plagsom person

06.14:** En plagsom person ved jernbanestasjonen ble fjernet av politiet.

**FARSUND: Tre i veien

08.00:** Det lå et tre i veien på riksvei 43 ved Bjørnestad. Veitrafikksentralen overtok saken.

**MANDAL: Innbrudd

09:00:** I løpet av natten var det innbrudd i en bolig i Bankeveien. Da tyven knuste et vindu våknet eieren og tyven forsvant.

**ARENDAL: Tilhenger stjålet

10.47:** En Gaupen tilhenger med registreringsnummer TF9246 ble stjålet fra en eier på Skyttervollen. Saken vil bli anmeldt.

**RISØR: Ugyldig førerkort

11.42:** En 70-åring ble stoppet i Kragsgate av politiet. Mannen hadde ikke gyldig legeattest på at han kunne kjøre bil, og vil bli anmeldt for å ha kjørt uten gyldig førerkort.

**KRISTIANSAND: Innbrudd i hytte

13.25:** Politiet får melding om at det har vært innbrudd i en hytte på Jærnestangen. Tyver har knust vinduer, dør og gjort stort skadeverk inne i hytta. I tillegg mangler det en del tøy. Politiet har fått sikret spor på stedet.

**KRISTIANSAND: Skilt falt på bil

14.18:** Politiet får melding om at et skilt har blåst ned, og falt over en bil som stod parkert i Henrik Wergelandsgate.

**KRISTIANSAND: Nasking

15.34:** Politiet får melding om at personalet på Coop Mega i sentrum har pågrepet en nasker. Naskeren, som er 21 år fra Skien, vil bli anmeldt.

**HOVDEN: Buss sperret Rv 9

16.23:** Politiet får en telefon fra en bussjåfør som opplyser om at han satt seg fast i snøen da han skulle snu på Rv 9 tre kilometer sør for Hovden. Kort tid etterpå var kranbil på plass og problemet ble løst.

**KRISTIANSAND: Motorstopp

17.15:** Politiet mottar en telefon fra en person som ligger å driver i båt på utsiden av Lille Gjeve ved Søgne. Redningsskøyta blir sendt ut, men før den rekker å nå frem har vedkommende fått hjelp av en annen båt.