ARENDAL: — Alle hotellene i byen er helt fulle, får vi opplyst fra turistkontoret i Arendal.

Det er heller ikke mulig å oppdrive campinghytter verken på Nidelv Camping eller Hove Camping.

— Vi har ikke leiligheter eller hytter ledige, sier resepsjonist på Nidelv Camping, Oda Gravås.

Ledige teltplasser

Det samme gjelder Hove Camping, men begge plassene har ledige teltplasser.

— Vi har mange ledige teltplasser, og det er ingen ting som tyder på at det vil bli fullt i løpet av helgen, opplyser Helene Lerbo ved Hove Camping.

15.000 kroner for en helg

Båtracet i Arendal tiltrekker seg et kjøpesterkt publikum, og mange av dem er ikek særlig fristet til å sove i telt. Det gir privatpersoner mulig til å tjene gode penger. Folk som leier ut boligen sin vet nemlig å ta seg betalt under båtracet. På finn.no ligger det ute flere annonser på hus og leiligheter som leies ut under offshore-helgen.

En utleier som fvn.no har vært i kontakt med, som ønsker å være anonym, har lagt ut en leilighet til leie fra 18/7 – 21/7 for 15.000 kroner.

— Jeg har ikke leid ut leiligheten tidligere, men det virker som om det er nivået folk har lagt seg på. Alt av hoteller og slikt er jo fullt, så jeg tror ikke det vil bli noe problem å få leid ut til denne prisen, sier han.

Flytter inn i leiligheten under

Annonsen ble ikke lagt ut før tirsdag kveld, og han har ikke mottatt telefoner ennå. Selv bor han i leiligheten i kjelleretasjen mens resten av huset leies ut.

— Dette er en leilighet som jeg holder på å pusse opp, så det her er jo en veldig grei mulighet til å tjene litt ekstra penger, fastslår han.

I alt ligger det onsdag formiddag fire hus/leiligheter til leie for 15.000 kroner under båtracehelgen på Finn.no.