Kristiansand: Etter kveldens Topp 20-konsert på torvet i Kristiansand, oppstod det kaos for passasjerene som skulle med buss til blant annet Mandal og Arendal.

– Vi har ventet helt siden klokka åtte, men vi har fortsatt ikke kommet med på bussen hjem, sier Bergstrøm og Willumstad oppgitt til fvn.no.

Noen minutter senere kom de seg imidlertid endelig på bussen hjem.

– Det har vært helt fullt på alle bussene som har gått siden klokka åtte. Køene har vært kjempelange hele tiden. Vi hadde ingen anelse om at det kunne bli så mye kaos etter konserten, forklarer jentene.

Kaos

Signy Solheim kom direkte fra jobb til busskaoset.

– Alle bussene ble fulle nærmest med en gang. Da vi spurte bussjåføren hva vi burde gjøre nå, svarte han at vi burde bestilt plass på forhånd siden vi var så mange som skulle med. Det er litt rart siden alle som ventet der reiste som enkeltpersoner, sier hun til fvn.no.

Det var ikke bare ungdom fra konsert og arbeidsfolk som fikk merke busskaoset.

– Det var en del turister der som også ventet på bussen. Jeg blir direkte flau som sørlending når turistene blir møtt av en sur bussjåfør. Det er jo umulig å komme i kontakt med busselskapet nå, derfor har jeg sendt en krass e-post der jeg sier hva jeg mener.

Solheims løsning på problemet var at hennes mann måtte kjøre helt fra Øyslebø for å hente henne.

Ikke svar hos busselskapene

Flere passasjerer fvn.no har vært i kontakt med, forteller at de har forsøkt å ringe busselskapene. Men hos dem blir de møtt med automatiske telefonsvarere som forteller at telefonen ikke blir besvart på kveldstid.

Tore Bergstrøm, far til Helle Bergstrøm, forsøkte forgjeves å komme i kontakt med busselskapet Nettbuss for å få datteren og venninnene hjem — uten hell.

— Hvor skal vi ringe? Dette er for dårlig, sier Tore Bergstrøm. '

Fvn.no har forsøkt å komme i kontakt med Nettbuss uten hell.