KRISTIANSAND: — Jeg blir skikkelig lei meg når slikt skjer, sier Besim Rashica til fvn.no.

Tok deltakeravgift

Fredag og lørdag var 30 lag samlet til den månedlige fotballbegivenheten i Gimlehallen. Alle deltakerene betaler 150 kroner hver i påmeldingsavgift, og det er disse påmeldingspengene som nå er stjålet.

— Det er utrolig irriterende at slikt kan skje. Jeg er personlig ansvarlig for pengene helt til de er innbetalt til arrangøren IFS, sier Besim Rashica.

Passet på baggen

Den savende baggen er en svart og hvit Umbro-bag. Besim Rashica anslår at den inneholdt mellom 19.000 og 25.000 kroner, i tillegg til diverse cd'er, oversikt over hvordan turneringen skal spilles, samt noe førstehjelpsutstyr. Baggen forsvant fra speakerbua i Gimlehallen lørdag.

— Dette må være proffe tyver. Det var nemlig folk fra oss i bua nesten hele tiden, sier Besim Rashica.

Deler av pengene skal brukes til å betale for leien av Gimlehallen. Nå frykter han at han må punge ut leia av egen lomme.

— Jeg har ansvaret, og vil antagelig måtte betale selv, sier Rashica.

Lover ingenting

Idrettsetaten i Kristiansand kommune, som leier ut Gimlehallen, vil ikke love at man dropper å sende Rashica regningen, bare fordi pengene er forsvunnet.

— Jeg har ikke hørt om dette tyveriet før nå, men jeg vil nå kontakte leietaker for å høre hva som har skjedd. Hvorvidt vi vil ettergi leia er det bedre jeg diskuterer med dem enn med Fædrelandsvennen, sier Tommy Kristensen, som inngikk leieavtalen med Rashica.

Politiet har få spor

Tyveriet er politianmeldt, men politietterforsker Petter Sandell ved Kristiansand politistasjon er ikke svært optimistisk med tanke på en oppklarning.

— Slik det ser ut nå har vi ikke mye å gå etter her, men vi er selvsagt interessert i tips fra publikum, sier Sandell til fvn.no