**RISØR: Kjørte på elg

00.21:** En lastebilsjåfør kjørte på en elg ved Vinterkjær i Risør. Elgen brakk beinet i sammenstøtet, og stakk deretter til skogs. Viltnemda ble kalt ut, og klarte etter hvert å lokalisere elgen slik at den kunne avlives.

**SØGNE: Ustødig mann

01.38:** Politiet får melding om en ustødig kar på Tangvall. Han hadde problemer med å klare seg på egen hånd, og politiet kjørte ham derfor hjem.

**KRISTIANSAND: Brann på Odderøya

01.36:** Politi og brannvesen ble kalt ut etter melding om en mindre brann på Odderøya. Brannårsaken viste seg å være et gjenglemt stearinlys. Ifølge operasjonsleder Vidar Neset ved Agder politidistrikt oppsto brannen i campingteltet til en som har bodd der ute en periode. Brannen spredte seg til nærliggende vegetasjon, men brannvesenet klarte raskt å få kontroll.

**EVJE: Mindre skogbrann

02.46:** En mindre skogbrann oppsto i et boligfelt på Tinnbergheia. Brannvesen og politi ble sendt til stedet, og det ble raskt klart at det ikke var fare for spredning til boligfeltet. Brannen skal ha startet i veikanten.

**KRISTIANSAND: Kjørte uten førerkort

05.50:** En 39 år gammel mann fra Søgne ble anmeldt for kjøring uten gyldig førerkort etter å ha blitt stoppet på Vesterveien. Bilen han kjørte ble også avskiltet på stedet.