KRISTIANSAND: Kombinasjonen festival, alkohol, sol og sommer har ført til at det natt til torsdag var flere personer som måtte vekkes og «settes i marsj». Andre steder har naboer trøbbel med å få sove, på grunn av høy musikk og annen støy.

Les alt om hva som skjedde natt til torsdag i vår politilogg under:

**Grimstad: Nasking

20.47** avsløres en mann som forsøker å stjele sigaretter på dagligvarebutikken Meny. Mannen er en 45 år gammel grimstadmann.

**Risør: Tyveri

20.51** meldes det om en båt som er stjålet fra Søndeled brygge. Båten er en 22-fots Nordkapp, og eier vil anmelde tyveriet så fort som praktisk mulig.

**Søgne: Knust rute

21.48** meldes det om at noen har kastet steiner på, og på den måten knust ruten i en inngangsdør i en privatbolig på Geiteråsen. Man kan ikke se at noe er stjålet, og det er usikkert hvorvidt hendelsen kan karakterisereres som innbruddsforsøk, eller om det snarere er snakk om skadeverk.

**Vennesla: Innbrudd

21.55** meldes det om en knust rute i en inngangsdør i en leilighet i Eikebakken. Noen har tatt seg inn gjennom døra, og det er stjålet en del innbo fra stedet. Politiet rykket ut til leiligheten for å sikre seg spor.

**Risør: Tyveri

22.24** forteller en båteier at noen har stjålet hans Yamaha-påhengsmotor. Motoren, en 9,9-hesters, er stjålet fra Sandes i Risør.

**Kristiansand: Tyveriforsøk

23.24** blir én pågrepet for tyveriforsøk utenfor bensinstasjonen i Kjosbukta i Vågsbygd. Vedkommende forsøkte å stjele varer som var stablet utenfor bensinstasjonen. Kristiansanderen, som er 18 år, settes i arrest.

**Farsund: Støyende musikk

00.47** må politiet rykke ut for å gjenopprette nattero på en adresse i Vanse. Naboer klager på festbråk og høy musikk.

**Grimstad: Støyende musikk

00.50** spilles det høy musikk i Frivoldveien. Politiet må rykke ut også dit.

**Lyngdal: Støyende musikk

01.43** har naboer i sentrum sett seg lei av ufrivillig deltakelse på naboens fest, og ringer politiet for å få dem til å slå av naboens musikkanlegg. Politiet rykker ut til stedet, og gjenoppretter nattero.

**Arendal: Husbråk

Noe senere** rykker politiet ut til et hus på østsiden av Tromøy. Her klager naboer på husbråk, og politiet må ordne opp. Én av dem i huset oppbevarer en mindre mengde hasj, og vedkommende blir anmeldt for dette. Mannen er en 24 år gammel arendalitt.

**Froland: Narkotikabesittelse

01.48** stoppes en bil langs riksvei 42 i Froland. Bilfører oppbevarer 3 gram hasj, og vedkommende anmeldes for dette. Arendalitten er en mann på 19 år.

**Arendal: Støyende musikk

02.11** ringer trøtte beboere på Barbu. De ber politiet stanse en støyende fest som foregår i nabolaget. Politiet rykker ut og gjenoppretter nattero.

**Kristiansand: Beruset person

02.47** meldes det om en kvinne som er så beruset at hun ikke kan gjøre rede for seg selv. Kvinnen vandrer rundt ved Caledonien hotel. Politiet plukker henne opp, og kjører henne hjem. Kristiansandskvinnen er 27 år.

**Kristiansand: Sovende person

03.20** meldes det om en sovende person som ligger midt i gata ved Esso Parko. Mannen, som er en 29-åring fra Sarpsborg, vekkes.

**Kristiansand: Sovende person

03.26** oppdages en person som sover over et panser på en bil i Tollbodgata. Mannen vekkes av en patrulje, og sendes avsted.

**Froland: Husbrann

05.07** melder brannvesenet om brann i et bolighus i Osedalen. Én person kommer seg ut av huset, og blir tatt hånd om av helsepersonell. Vedkommende er ikke alvorlig skadet, men huset betegnes som totalskadet. Brannårsken er ikke kjent.

**KRISTIANSAND: Promillekjøring

09.02:** En bilist på Hamresanden ble stoppet med promille. En mann (57) fra Søgne ble anmeldt. Promillen skal ha vært på under 0,4. **KRISTIANSAND: Promillekjøring

10.08:** En svenske (35) ble stoppet med en promille på 0,65 på Hamresanden. Sak er opprettet hos politiet.

**KRISTIANSAND: Trafikkuhell

10.30:** Det oppstod store trafikale problemer som følge av et trafikkuhell på Vågsbygdveien. En kvinnelig bilist (57) ble påkjørt av en mannlig bilist (22) bakfra. Kvinnen skal muligens ha pådratt seg en mulig nakkeskade.

**ARENDAL: Tatt med tabletter

11.26:** En arendalitt (40) ble pågrepet i besittelse av tabletter på torvet i Arendal. 40-åringen mistenkes også for biltyveri.