**AGDER/TELEMARK: GULLSELGERE

16.08** fikk politiet melding om at personer i to østeuropeiske biler hadde satt på nødblinklysa på bilene, og stoppet folk i kjørebanen for å selge dem messingringer som ble markedsført som gull. Politiet Telemark reiste ut for å se på saken.

**LILLESAND: BUTIKKTYVER

17.07** fikk politiet melding om at to personer antakeligvis hadde stjålet sko fra Eurosko på E 18-senteret i Lillesand. Når politiet kom til stedet hadde de to personene fått forduftet, men politiet har fått et signalement å gå etter.

**KRISTIANSAND: AMFETAMIN

17.16** pågrep politiet en 26-åring fra Mandal på Tinnheia. Mannen var i besittelse av en til to brukerdoser med det som mest sannsynlig er amfetamin, og noen narkotiske tabletter. Mannen ble tatt med til politiarresten i Kristiansand.

**FROLAND: Stakk fra politikontroll

17.50** stakk en mopedist fra en politikontroll i arendalsområdet. Politiet klarte å finne ut av hvor vedkommende bodde. Gutten, som er født i 1993, blir anmeldt for forholdet.

**MANDAL: Båttyveri

18.29** fikk politiet melding om at noen hadde stjålet en gul 8-fots jolle fra Nordstranda i Mandal. Tyveriet skal ha skjedd i perioden mellom lørdag og frem til i dag. Båten var påsatt en 5-hk motor.

**MANDAL: Rådyr

18.41** fikk politiet melding om at et rådyr var blitt påkjørt på Tregdeveien. Politiet kontaktet viltnemda.

**ARENDAL: Narkotika

18.53** pågrep politiet i Arendal ei 30 år gammel kvinne som var i besittelse av cirka et gram hvit pulver som politiet mistenker at er amfetamin. Kvinnen ble kjørt til arresten i Arendal.

**ARENDAL: Stjålet båt

20.04** fikk politiet melding fra en som mente at det lå en stjålet båt fortøyd ved en havn på Salterød. Etter å ha sjekket båtens registreringsnummer kom politiet i kontakt med båtens eier. Han kunne opplyse om at båten normalt skulle ha lagt fortøyd i Nidelva, og at den derfor måtte ha blitt stjålet.