**KRISTIANSAND: Bråk

23.40** fikk politiet melding fra Kick om at dørvertene på stedet hadde problemer med en person. En patrulje reiser til stedet for å bistå og enden på visa er at en person blir tatt med inn til arresten i Kristiansand. Vedkommende blir anmeldt for å ha laget bråk på stedet.

**SØGNE: Knust dør

23.43** fikk politiet melding fra en person på Fløyfjellet som hadde kommet hjem til en knust dør. Forholdet vil bli anmeldt i løpet av dagen.

**ARENDAL: Slagsmål

00.43** fikk politiet melding om slagsmål på utsiden av et utested i Arendal. En av partene hadde forlatt stedet like før politiet kom, mens den andre parten ble kjørt hjem av politiet. Vedkommende skal også ha blitt utsatt for en del trusler og ønsker å anmelde forholdet.

**KRISTIANSAND: Amper stemning

01.05** fikk politiet melding om amper stemning på utsiden Frk. Larsen. Politiet var like i nærheten og tre personer ble bortvist fra stedet.

**KRISTIANSAND: Melding om slagsmål

01.03** fikk politiet melding om slagsmål i Rådhusgata. En patrulje reiste til stedet og det viste seg at to stykker hadde begynt å lekeslåss. Det hele utviklet seg litt og de to ble derfor pålagt å forlate stedet.

**KRISTIANSAND: Betaling

01.27** fikk politiet melding av en drosjesjåfør som hadde problemer med å få betaling av en kvinnelig passasjer som ikke hadde dekning på kortet. Forholdet ble ordnet de to i mellom før politiet trengte å bli involvert.

**KRISTIANSAND: Nektet å etterkomme politiet

01.39** nektet en person i Markensgate politiets pålegg om å fjerne seg fra stedet. Vedkommende ble anmeldt for dette.

**KRISTIANSAND: Trøblete gjest

02.18** fikk politiet melding om at dørvertene ved Havanna hadde problemer med en gjest. En person ble bortvist fra stedet.

**KRISTIANSAND: Slagsmål

02.41** fikk en politipatrulje melding om at to personer slåss på Torvet. To personer som hadde vært i tottene på hverandre ble bortvist.

**BYGLAND: Knust rute

02.42** fikk politiet melding om at det var blitt knust en rute i en dør i Byglandsfjord. Vedkommende som oppdaget den knuste ruta fortalte politiet at han hadde sett skyggen til gjerningspersonen da vedkommende forsvant fra stedet, men kunne ikke si med sikkerhet hvem personen var. Politiet har bistått melder med å få sikret den knuste ruta med en plate.

**KRISTIANSAND: Bråkete hybelboer

03.15** fikk politiet melding fra en huseier på Lund som hadde problemer med å få en bråkete hybelboer til å dempe seg. En patrulje reiste til stedet og vedkommende fikk pålegg om å dempe seg, noe som ble etterkommet.

**KRISTIANSAND: Knust vindu og åpne dører

03.50** fikk politiet melding om innbrudd i et kontorbygg i Vesterveien. Uvedkommende hadde gjort en del hærverk inne i bygget. Det er foreløpig ikke klart om noe er blitt tatt.

**KRISTIANSAND: Kjørt hjem

03.57** fikk politiet melding om en beruset person ved Torvet i Kristiansand. Vedkommende ble kjørt hjem av en politipatrulje.