FARSUND: Trafikkontroll

20.00–21.00: Tre bilister fikk fartsbot da UP avholdt kontroll på fylkesvei 43 ved Udestad. Høyeste hastighet som ble målt var 101 km/t i 80-sonen.

To sjåfører fikk bot for mobilbruk.

RISØR: Trafikkontroll

17.40–20.30: Det ble delt ut 10 forenklede forelegg da UP avholdt trafikkontroll på E 18 ved Sørlandsporten. Høyeste hastighet som ble målt var 87 km/t i 70-sonen.

I tillegg ble det delt ut seks gebyrer for manglende beltebruk.

KRISTIANSAND: Uten gyldig førerkort

19.54: Politiet stoppet en bilist, som kjørte uten gyldig førerkort. Vedkommende er også mistenkt for ruskjøring.

VEGÅRSHEI: Innbrudd

19.00: Politiet har rykket ut til en bolig i Vegårshei, etter melding om innbrudd.

ARENDAL: Mistenkt for ruskjøring

18.45: En bilist er anmeldt etter mistanke om ruskjøring.

KRISTIANSAND: Mistenkt for ruskjøring

18.15: En mopedfører ble stoppet på Voie etter mistanke om ruskjøring. Vedkommende er anmeldt.

KVINESDAL: Fartskontroll

18.00–19.00: UP har avholdt fartskontroll på fylkesvei 461 ved Gluggevann. En bilist mistet førerkortet. I tillegg ble det delt ut et forelegg. Høyeste hastighet som ble målt var 99 km/t i 80-sonen.

KRISTIANSAND: Dop

03.29: En mann i 40-årene ble i natt pågrepet på sykkel ved Vestre Strandgate i sentrum for besittelse av marihuana. Mannen ble innbrakt til arresten.

KRISTIANSAND: Bil stakk av fra politiet

01.35: Politiet ønsket i natt å stanse en mørk BMW som kjørte for fort ved Sørlandsparken i Kristiansand. Føreren tråkket imidlertid på speeden, og politiet mistet synet av bilen før de fikk registrert skiltnummer.

– Vi mistenker at det kan være en av de tre BMW-er som ble stjålet hos Unibil Kristiansand natt til søndag, men det er kun spekulasjoner. Vi sendte ut en patrulje for å lete etter bilen, men ingen fant noe, sier operasjonsleder ved Agder politiet, John Repstad.