**AERNDAL: Bilfører løp fra kontroll

00.47:** En politipatrulje stanset en bil i Lillebakken der føreren forsøkte å unndra seg kontroll. Føreren løp, men ble pågrepet av politiet. Det viste seg at vedkommende hadde mulig tyvegods i bilen.

**VENNESLA: Innbrudd i garasje

00.57:** Politiet fikk melding om at det pågikk et innbrudd i en garasje på Graslijordet. Da en politipatrulje kom til stedet var gjerningsmennene borte. Ingenting skal være stjålet.

**ARENDAL: Kniv på offentlig sted

01.17:** To personer ble sjekket av en politipatrulje ved Blødekjær. En av dem blir anmeldt for bæring av kniv på offentlig sted.

**KRISTIANSAND: Mann pågrepet ved hotell

05.14:** Politiet fikk melding om at uvedkommende hadde tatt seg inn på et hotell som ikke har nattevakt. En 36 år gammel mann fra Søgne ble pågrepet av politiet like ved stedet.

**KRISTIANSAND: Grovt tyveri

06.30:** Politiet fikk melding om at det var brutt opp et vindu og stjålet kontanter fra et skap på Læringsverkstedet i Ålefjær.

**FLEKKEFJORD: Måtte fjerne person fra jernbanestasjon

08.59:** Politiet måtte bistå NSB med å fjerne en person fra venterommet på Sira stasjon.

**GRIMSTAD: Kjørte ned lyktestolpe

15.32:** Les egen sak

**KRISTIANSAND: Klokke stjålet

16.13:** En klokke har blitt stjålet fra en urmakerforretning i Markensgate. Politiet har pågrepet gjerningsmannen, som var i besittelse av klokken. Klokken hadde ingen stor verdi.

**KRISTIANSAND: Slagsmål

19.13:** Les egen sak.

**KRISTIANSAND: Bil stjålet

21.19:** Politiet meldte om at en bil var stjålet fra Kuholmsveien. Bilen, en sort BMW, ble senere funnet i Mestadveien. Eieren hentet bilen selv.