03.13 natt til onsdag meldte politiet om innbrudd ved Kiwi i Lillesand. Vektere fra Nokas hadde dratt til stedet på alarm, og varslet politiet.

— Det var ikke et innbrudd akkurat, sier operasjonsleder Øyvind Andersen til Fædrelandsvennen onsdag morgen, og ler godt.

Sov godt

— Vi dro dit, men så ringte det en kar hit og fortalte hva som hadde skjedd. Han hadde sovnet i en solseng der, inne på en Brun og Blid. Da han våknet opp så utløste han alarmen, før han stakk av. Men han var altså voksen nok til å ringe og si ifra, sier Andersen.

— Ingen graverende kriminell handling altså. Og dette er nok et forhold som ordnes opp i minnelighet mellom ham og de som eier døra hvor han knuste glasset, sier Andersen om den uheldige soleren (37).

Alarmen gikk fire timer etter stengetid

- Knuste glasset?

— Ja, han var låst inne, så for å komme seg ut så måtte han slå eller sparke ut døra. Da gikk alarmen, så har han fått panikk, forteller Andersen.

Brun og Blid har for ordens skyld åpent på hverdager til klokka 23. 37-åringen kan altså ha fått minst fire timer på øyet inne på solsenteret.