KRISTIANSAND: Politi og brannvesen rykket ut til en trafikkulykke på Varoddbrua i morgenrushet, meldte 110-sentralen i Agder på sin twitterprofil klokken 08.12 i morges. Ulykken skjedde i østgående retning, før tunnelen like ved avkjørselen til Søm.

Ifølge Fædrelandsvennens reporter på stedet, var det to ambulanser på brua. Ulykken skjedde da en personbil kjørte i en hvit varebil som kjørte foran. Bilførerne var alene i begge bilene, og en person ble tatt med til legevakten for sjekk, mens en person ble sjekket i ambulansen på stedet. Begge bilene har små materielle skader.

— Det har vært et trafikkuhell med to biler involvert. Bilene har fått minimalt med materielle skader, sier politibetjent Line Thorsen til Fædrelandsvennen.

Det har vært litt kø over brua i morgentimene, men trafikken glir greit på stedet like før 08.30. Begge feltene er åpne og de involverte bilene står parkert i busslommen på stedet.

Politiet jobber nå med å finne årsaken til uhellet. Fartsgrensen på stedet er 70. Brannvesenet har returnert fra stedet.