Dempsey gir seg som FKH-trener

Haugesund (NTB): Mark Dempsey har etter eget ønske trukket seg fra jobben som trener for eliteserielaget Haugesund, melder klubben.

Publisert:
NTB

— Etter nøye overveielser har jeg bestemt meg for å fratre stillingen som hovedtrener i FKH. Jeg ønsker i den forbindelse å uttrykke min takknemlighet overfor spillere og støtteapparat, spesielt Andrea Loberto. Jeg vil også benytte anledningen til å ønske klubben og dets spillere alt godt i fortsettelsen, skriver Dempsey i en pressemelding.

Engelskmannen har hatt en solid sesong ved roret og klubben ligger i øyeblikket på en sterk sjetteplass i eliteserien.

— Vi beklager at Mark har valgt å avslutte arbeidsforholdet i FK Haugesund, men tar oppsigelsen til etterretning. Vi er meget godt fornøyd med jobben Mark har gjort som både assistent- og hovedtrener i FKH og ønsker han alt godt i framtiden, sier FK Haugesunds daglige leder Eirik Opedal.

Dempsey kom til Haugesund som assistenttrener for Jostein Grindhaug foran 2015-sesongen. Engelskmannen var også assistent under Ole Gunnar Solskjær i både Molde og Cardiff. Han overtok siden ansvaret som hovedtrener i Haugesund da Grindhaug ga seg som hovedtrener etter forrige sesong.

Assistentreer Andrea Loberto leder laget mot Viking i lørdagens kamp. (©NTB)

Publisert: