**KRISTIANSAND: Tatt i besittelse av hasj og kniv

01.55:** Mann født i 1960 tatt i besittelse av 15 gram hasj og kniv. Ble innbragt til arrest. Anmeldes for forholdet.

**KRISTIANSAND: Nektet å fjerne seg

02.00:** Mann født i 1994 ble bedt om fjerne seg fra pub i sentrum. Nektet å etterkomme både vakter og politi. Ble satt i arresten.

**SØGNE: Grovt tyveri i lager

08.27:** Fra Salemsveien kommer melding om grovt tyveri fra lagerbygg. Har stjålet en sekshjuling. Politipatrulje til stedet for åstedsundersøkelse. Senere blir de stjålne gjenstandene funnet igjen i Søgne.

**ÅMLI: Innbrudd i kantine

09.20:** Fra Åmli videregående skole kommer melding om innbrudd i kantina på skolen. Politiet vil foreta åstedsundersøkelse.

**LILLESAND: Kiosk brutt opp

09.22:** I Møglestuhallen har noen brutt seg inn i kiosken i løpet av natten. Åstedet blir undersøkt. Rute er knust, uvisst om noe er borttatt. Sak opprettes.

**VEGÅRSHEI: Måtte gjøre unnamanøver

10.14:** På riksvei 415, i Songdalskleivene, har en bil kjørt av veien. Fører klager over smerter i et bein, blir sjekket av helsepersonell på stedet. Fører har forklart at han fikk sleng på bilen ved møte med en trailer han måtte gjøre en unnamanøver for.

**RISØR: Råkjørte i 90-sona

13.04:** På E 18 ved Akland stanser UP fører av en personbil. Hastigheten er målt i gjennomsnitt til 127,8 km/ i skiltet 90-sone. Førerkortet beslaglagt, forholdet anmeldes.

**ARENDAL: Overstadig mann hanket inn

13.28:** I sentrum blir en beruset mann tatt hånd om av politiet. Kjørt i arrest da han ikke var i stand til å ta vare på seg selv.

**MANDAL: Vogntog og kassebil kolliderte

13.29:** I Valandssvingen skjer en mindre kollisjon mellom vogntog og en kassebil. Ingen personskade, samt må materielle skader.

**KRISTIANSAND: Brøt besøksforbud

14.48:** Fra Nils Fidjelands vei meldes det om innbrudd i bolig. Politiet pågriper en mann fra distriktet. Anmeldes for brudd på besøksforbud, kjøres i arrest.

**KRISTIANSAND: Påkjørsel på Lund

15.10:** Påkjørsel bakfra i Kongsgård allé. Én person sendt til legevakt for sjekk (se egen sak).

**FLEKKEFJORD: Trafikkuhell

16.19:** På E 39 ved Flikka har en bil havnet i autovernet. Ikke personskade. Ambulanse på stedet og lange køer. (les mer i vårt livestudio).

**ARENDAL: Tok lappen fra rånere

20.15-23.00.** Under et rånetreff på Saltrød og Stoa gjøres to førerkortbeslag på grunn av kjøreatferd og én avskilting grunnet begjæringer på kjøretøy.

**LYNGDAL: Bred transport på E 39

23.29:** Politiet ledsaget en bred transport fra Lyngdal til Kristiansand.