FLEKKEFJORD: Kjører **vinglete

01.00:** Det kommer en melding om en bil som kjører vinglete ved Loga i retning Rogaland. Rogaland politidistrikt blir varslet.

**ARENDAL: Fant hasj i bil

01.07:** En politipatrulje stanser og kontrollerer en bil. Det ble funnet mindre mengder hasj i bilen. Tre personer blir pågrepet og satt i arrest. Det opprettes sak på forholdet.

**MANDAL: Amper stenming på pub

01.38:** Vakter på pub i Store Elvegate melder om amper stemning på stedet. Da politiet kom til stedet var bråkmakerne borte.

**ARENDAL: Ramlet og slått seg

02.40:** En politipatrulje ber om ambulanse til en person som har ramlet og slått seg i Friergangen. En ung mann blir sendt til legevakta.

**KRISTIANSAND: Promillekjøring

02.59:** En patrulje stanser fører av bil i Kjosdalen, som mistenkes for promillekjøring. Mannen fremstilles for blodprøve.

**MANDAL: Kjører i ruspåvirket tilstand

03.36:** Politiet stanser en mannlig fører av en personbil i Hasleveien, etter mistanke om kjøring i alkoholpåvirket tilstand samt annen rus. Han kjøres til legevakt for utvidet blodprøve. Førerkortet beslaglegges, og forholdet blir anmeldt.

**ARENDAL: Beruset bilfører

05.17:** En politipatrulje stanser en mannlig fører av en personbil i Gamle Songevei. Mannen er beruset, og blir kjørt til legevakta for å ta blodprøve. Førekortet blir beslaglagt, og det blir opprettet sak på forholdet.

**KRISTIANSAND: Ruset på NSB

09.07:** En åpenbart ruset person innbringes fra NSB. Personen er i besittelse av mindre mengder narkotika.

**SØGNE: Tyveri

09.25:** Det har vært et tyveri fra en garasje i Stauslandsvingen. Sykkel og matvarer er stjålet.

**GRIMSTAD: Geit på rømmen

10.29:** Politiet melder på Twitter at ei geit har rømt fra Eidet.

**LILLESAND: Fant drivende båt

12.05:** En grå Pioneer med 9,9 hk påhengsmotor ble funnet drivende i Kaldvellfjorden. Eier oppfordres til å kontakte politiet.

**LINDESNES: Millionyatch på grunn

13.15:** Les egen sak.

**EVJE OG HORNNES: Innbrudd

14.45:** En leilighet i Lianveien ble utsatt for innbrudd. En TV ble stjålet.

**LILLESAND: Beruset dame

16.00:** Etter flere meldinger om at en beruset dame gikk på E 18 ved Gaupemyr fikk patruljen plukket henne opp og sendt henne hjem.

**KRISTIANSAND: Truet ansatte

17.15:** En gjest ble fjernet fra restaurant i Kristiansand. Han truet ansatte da han ble nektet adgang, og er nå bortvist fra sentrum og anmeldt.

**MANDAL: Leteaksjon etter to jenter til hest

20.50:** Se egen sak