**KRISTIANSAND: Falsk legitimasjon

23.55:** En 19 år gammel mann framviste to falske legitimasjoner ved et utested i Kvadraturen. Han hadde blant annet lånt et kredittkort av en kamerat. — Vi hadde også et annet tilfelle av falsk legitimasjon i natt. Ved en annen restaurant var det to personer der den ene framviste den andres legitimasjon, sier Magne Storaker, operasjonsleder i Agder politidistrikt, til Fædrelandsvennen.

**VENNESLA: Festbråk

00.30:** Politiet rykket to ganger ut til en fest hvor det var høy musikk og høy stemmebruk. Festdeltakerne fikk pålegg om å dempe musikken, hvis ikke ville politiet ta anlegget.

**ARENDAL: Høy musikk

00.32:** En nabo meldte om fest og høy musikk. Politiet kjørte til stedet og avsluttet festen.

**SØGNE: Lyste med laserpenn og la avføring i postkasse

00.55:** - Vi fikk melding fra en mann som fortalte at en bil hadde stanset utenfor huset hans og at personer lyste inn mannens stue med laserpenn. De la også avføring i mannens postkasse, sier operasjonsleder Storaker. Politiet kjørte til stedet, men så ingen.

**KRISTIANSAND: Beruset person

00.56:** En veldig beruset person ble stablet inn i en taxi ved Rutebilstasjonen. **VENNESLA: Kjøring uten førerkort

01.11:** En mann ble tatt for å ha kjørt uten førerkort i Vennesla.

**MANDAL: Høy musikk fra båt

01.04:** Det ble meldt om veldig høy musikk fra en båt utenfor Lohne. Politiet dro til stedet og dempet festen.

**BYGLAND: Utsatt for vold på fest

01.09:** En person ble slått og sparket på fest i området Falksdalen. Forholdet vil bli anmeldt.

**TVEDESTRAND: 16-åring amok

01.11:** Politiet rykket ut til et privathus i Tvedestrand hvor en person gikk berserk.— En person i et hus gikk ganske amok, og ble kjørt av politiet til en annen adresse hvor han skulle overnatte. Han det gjelder er bare 16 år gammel, sier operasjonsleder Storaker.

**MANDAL: Truet av torpedoer

01.14:** En person i Mandal ringte politiet da han følte seg truet av torpedoer ved et utested.

**MANDAL: Sladding i rundkjøring

01.19:** En politipatrulje fra Mandal kom over en bil i Vigelandsrundkjøringen som sladdet rundt hele rundkjøringen. Føreren av bilen ble fratatt førerkortet.

**GJERSTAD: Politiet avsluttet fest

01.21:** Det ble meldt om full fest, mye folk, bråk, «hoiing», skriking og høy musikk. Politiet kjørte til stedet og avsluttet festen.

**MANDAL: Tre russ på én moped

01.31:** Les egen sak

**KRISTIANSAND: Tatt med hasj på Flekkerøy

01.35:** En person ble innbrakt til arresten etter å ha blitt tatt med mindre mengder hasj på seg.

**BYGLAND: 150 ungdommer på fest

01.39:** Politiet fikk melding fra en vakt på en ungdomsfest i Lokstallen, der 150 personer var på fest, om noe uenighet, en del slåssing og mye full ungdom. Festen skulle avsluttes klokka 02 og politiet var ønsket til stedet, men hadde ikke kapasitet. **KRISTIANSAND: Person lagt i håndjern

01.44:** En person ble lagt i håndjern i Tollbodgata og innsatt i arrest.

**VENNESLA: Fikk kutt i hodet på russefest

01.57:** Politiet ble varslet via AMK om at en person hadde fått et kutt i hodet på fest ved Steinsfossen i Vennesla. Politiet dro til stedet og fjernet en uønsket person fra russefesten som da var i ferd med å avsluttes.

**ÅMLI: Fest på flåte

02.13:** Det ble meldt om fest på en flåte nedenfor Esso-stasjonen i Åmli sentrum. Politiet hadde ikke kapasitet til å dra til stedet.

**MANDAL: Bråkete gjest

02.14:** Politiet fjernet en mann som laget bråk på et utested.

**TVEDESTRAND: Trusler om vold

02.14:** Det ble meldt om bråk i et privathus. Det skal ha blittt framsatt trusler om vold.

**MANDAL: Uønsket gjest på utested

02.17:** Politiet bisto med å fjerne en uønsket gjest fra en restaurant.

**ARENDAL: Knuffing på pub

02.35:** Tre personer var involvert i knuffing ved en pub i Arendal, to av dem ble bortvist av politiet. Det vil komme en anmeldelse på forholdet.

**LILLESAND: Bil knust da 19-åring sovnet bak rattet

02.44:** Les egen sak her

**KRISTIANSAND: Masseslagsmål

02.58:** Politiet rykket ut med fire biler da det ble meldt om masseslagsmål utenfor 7 Eleven i Markens gate. — Politiet pågrep ni personer til å begynne med, men tok med seg en person til politistasjonen og en person til legevakt, sier operasjonsleder Magne Storaker til Fædrelandsvennen. Det vil komme en anmeldelse for legemsfornærmelse.

**KVINESDAL: Slått med balltre

03.00:** Det ble meldt om bråk i en familie i Kvinesdal. En person skal ha blitt slått med et balltre.

**LILLESAND: Kjørt hjem av politiet

03.18:** En person ble kjørt hjem til bopel av en politipatrulje.

**ARENDAL: Slåsskamp på restaurant etter iPhone-tyveri

03.20:** Politiet rykket ut da det ble meldt om slåsskamp ved en restaurant på Langbrygga i Arendal. To personer ble pågrepet av politiet, og to personer løp fra stedet. - Én av dem hadde hatt seg en tur i sjøen, og begge ble innsatt i arrest, sier operasjonsleder Magne Storaker i politiet. En av dem som ble innbrakt skal ha slått en ung kvinne under slåsskampen som oppsto. Bakgrunnen skal være rtveri av en iPhone. Forholdet vil bli anmeldt.

**VENNESLA: Sortkledd person langs veien

03.30:** Politiet fikk flere meldinger fra bilister i Vennesla som hadde observert en sortkledd person som gikk langs veien. - Personen var til fare for trafikken. Politiet så etter vedkommende, men fant ham ikke, sier operasjonsleder Storaker.

**FLEKKEFJORD: Full fest

03.51** : Det ble meldt om «full fest og dårlige drikkeviser» fra en adresse i Flekkefjord. Da politiet ankom stedet hadde festen roet seg.

**KRISTIANSAND: Lyste inn i biler

03.54:** Politiet ble varslet om at to personer lyste inn i biler i Kobberveien i Kristiansand. Det skal ikke ha blitt stjålet noe.

**KVINESDAL: Ruset mann tok seg inn i barndomshjemmet

04.47:** Les egen sak

**TVEDESTRAND: Nabokrangel

09.28:** Politiet rykket ut til en nabokrangel i grisgrent strøk i Tvedestrand. Den ene parten skjøt på blink på egen eiendom og det viste seg at skytteren ikke var fornøyd med naboens bjeffende hunder. - Det er ikke sikkert hundene bjeffer mindre av å høre skudd? skriver politiets operasjonsleder Per Kristian Klausen på Twitter.

**BIRKENES: Sykkelulykke

12.03:** Les egen sak.

**ARENDAL: MC-ulykke

14.04:** Les egen sak.

**GRIMSTAD: Full stans på E 18

14.38:** Les egen sak.

**LILLESAND: Bil med hestehenger veltet

16.08:** Les egen sak.

**ARENDAL: Russebilsjåfør blåste rødt

16.25:** Sjåføren av en russebil blåste positivt på et alkometer på trafikkstasjonen på Stoa. Mannen ble kjørt til legevakta for blodprøve.