— Det er jo helt surrealistisk. Man vet jo at å spille på Joker er usannsynlig, men denne gangen var tallene på min side, ler en fornøyd 59-åring.

Foreløpig har han ingen planer om noe storinnkjøp.

Barn, gjeld og kjæreste

— Som mange andre har jeg litt gjeld, og også noen barn som fortjener litt påskjønnelse. Det gjelder å være edruelig, så foreløpig har jeg ikke planlagt å kjøpe noe veldig dyrt, sier Abrahamsen.

I tillegg skal kjæresten Anne Throndsen få seg en ny mobiltelefon. Abrahamsen fikk tallene 8, 6, 1, 8 og 3, og fikk Joker på siste tallet. Dette ga ham full pott, og en premie på 3.912.000 kroner.

— Jeg ble trukket ut til å være med, og fikk vite de fem tallene. Så fikk jeg et kvarter til å bestemme strategien min. Jeg gikk den trygge veien, og det var helt fantastisk når jokeren slo inn til slutt. Uansett så hadde det jo vært en stor gevinst fordi jeg var med, på over 700.000 kroner, sier han.

Han ble oppringt rundt en time før programmet skulle sendes, og kunne se sin seier på tv etterpå.

— Det har kommet mange hyggelige hilsninger, og naboene kom på døra mi med champagne. Jeg føler meg litt lamslått, det er jo slik en drømmer om, men som er usannsynlig for de fleste. Men denne gangen vant jeg, ler han.

Over ti år med Joker

Abrahamsen jobber til vanlig som anestesisykepleier på Sørlandet sykehus i Kristiansand. Han er en av mange som har spilt Joker i lang tid.

— Det har vel blitt over ti år med fast Jokerspill. Nå vant jeg en årslønn og vel så det, vi er jo ikke blant de med høyest lønn. Foreløpig blir det Farris i glasset mitt i kveld, jeg må hente sønnen min senere. Følelsen jeg har nå vil jeg beskrive som en blanding av stoisk ro og lamslåtthet. Det er surrealistisk og ufattelig, sier han.