— Jeg satt der på terrassen med en øl og en chipsbolle. Skulle kose meg litt i kveldssola, forteller Tor Dagfinn Dommersnes til Aftenbladet.

Han er for tiden på ferie sammen med familien på Flekkerøy.

Først kjente han noe loddent som strøk ham over beina.

Ikke lettskremt

— Jeg skjønte at det var ei mus som pilte over terrassen, men vi er ikke så lettskremte.

Tor Dagfinn Dommersnes

Så han lot seg ikke affisere. Men så kom musa opp på bordet.— Musa spratt opp på kanten av chipsbollen like ved meg og vips så hadde hun tatt et flak chips.

Mobilbilde på Facebook

Rolig lirket husfar fram mobiltelefonen sin og knipset et bilde av musa, som forøvrig ikke var lettskremt og tok seg god tid med å sikre seg det feteste flaket fra chips-skåla.

Da Reidun Eidesvik fra Sandnes skulle ta en dukkert i Kvina, skrek hun til da det plutselig nappet kraftig i leggen. Resultatet var tre bitemerker.

— Deretter pilte hun av sted og ble borte under hytta.

Familien leier ei firmahytta på Flekkerøy på Sørlandet og hytta er både ny og fin. Men i følge facebookvenner, som har kommentert bildet som Dommersnes har lagt ut, er det museår i år.

— Det er visst utsolgt for musegift i butikkene.

Selv har han slik sett gitt sitt bidrag til å holde musebestanden oppe, gjenomm sitt kostholdsmessige tilskudd til bestanden.

Eksotisk

De yngste familiemedlemmene syntes også det var eksotisk og gøy med musebesøk. Eldstegutten var våken og fikk se det med egne øyne. Minstemann fikk høre historien dagen etterpå og syntes det var gøy.

— Det var en ellevill naturopplevelse for oss urbane byfolk fra Våland, sier stavangermann og pappa Tor Dagfinn Dommersnes, som også jobber i Stavanger Aftenblad til vanlig.