Tirsdag formiddag meldte TV2 at det er Linn Jørum Sulland som presenteres som Vipers-spiller på en pressekonferanse klokka 14.30 i ettermiddag. Nå skriver vg.no at også at Glassverkets Jeanett Kristiansen, Kristin Nørstebø og Kari Brattset er på vei til Kristiansand-klubben. De skal ha gitt beskjed om dette til sine lagvenninner i Glassverket på trening mandag.

Les også: — Sulland er en verdensklasseskytter

- Vi ligger ikke på latsiden

Ingen i Vipers ønsker å bekrefte dette overfor Fædrelandsvennen.

— Jeg verken avkrefter eller bekrefter noe som helst, sier sportslig leder Peder Langfeldt.

— Jeg kan verken avkrefte eller bekrefte noe noe. Men det betyr i alle fall at vi ikke ligger på latsiden. Vi jobber tett med både spillere og sponsorer, sier daglig leder Terje Marcussen.

— Så lenge klubben ikke har offentliggjort noe, kan jeg verken bekrefte eller avkrefte noe, sier Kristina Billa, som er agent for trioen.

- Ikke hørt noe om

Kenneth Gabrielsen, som forlater nettopp Glassverket for å bli trener i Vipers kommende sesong, sier dette på spørsmål om den nevnte trioen skal ha avslørt overgangen på trening mandag.

— Det har ikke jeg hørt noe om. Du må ta det med Peder (Langfeldt) for jeg kan ikke kommentere det, sier Gabrielsen.

Fædrelandsvennen har tidligere skrevet at Vipers har forhørt seg om Glassverket-trioen, og Kari Brattset har sågar bekreftet at hun har fått kontraktsforslag.

- Ja, det stemmer, sa 24-åringen på spørsmål om hun skulle ha fått kontraktsforslag.

På landslagssamling

Brattset og Nørstebø har vært to av Glassverkets nøkkelspillere både på fjorårets sølvlag og på årets lag som fort kan komme til å kopiere suksessen. Begge spiller på rekruttlandslaget, Nørstebø har i tillegg noen få A-landskamper, mens Brattset har vært på enkelte samlinger. Da Norge nylig ble verdensmestere i Danmark, hadde begge status som hjemmeværende reserver. Bakspiller Jeanett Kristiansen er lillesøster til tidligere Vipers-spiller og fersk verdensmester, Veronica Kristiansen - og har scoret 64 mål på ti kamper denne sesongen.

Brattset og Nørstebø var med i den siste landslagstroppen, som i hovedsak besto av hjemlige spillere. Kristiansen var ikke med, men det skyldes trolig at hun har slitt med skader den siste tiden.

Vipers møter Larvik hjemme i Aquarama klokka 19 onsdag kveld.

Se Vipers pressekonferanse direkte fra klokka 14.30.