Høsten 2012 fikk en da 21 år gammel mann informasjon om hvilke rutiner Europris i Vennesla hadde for oppbevaring av penger, alarmer og overvåkingskamera fra en tidligere vekter. Mens den tidligere vekteren holdt vakt utenfor, knuste 21-åringen som var ikledd finlandshette en rute og tok seg inn i butikken om natta. Han fikk med seg i overkant av 90.000 kroner i kontanter.

Tre uker senere prøvde han å gjenta «suksessen», og tok denne gangen med seg en safe. Denne inneholdt imidlertid bare 175 kroner.

Innbrudd på bingo

I desember samme år brøt 21-åringen sammen med en annen person seg inn i lokalene til Bingo Sør i Vennesla, og fikk med seg i overkant av 52.000 kroner i kontanter.

Den nå 23 år gamle mannen ble i Kristiansand tingrett dømt til fem måneders fengsel, hvorav tre ble gjort betinget. Han ble sammen med sine medsammensvorne også dømt til å betale Europris og Bingo Sør henholdsvis 96.683 og 59.093 kroner i erstatning.

Domfelt fire ganger tidligere

Domfelte som har adresse i Songdalen, ble også funnet skyldig i bilkjøring uten førerkort og for å ha kjørt i 122 km/t i 80-sonen. Ved et tilfelle oppførte han seg også truende mot sin samboers tidligere arbeidsgiver.

23-åringen er domfelt fire ganger tidligere.