**KRISTIANSAND: Sov i veien

02.54:** Melding om mann som ligger i Festningsgaten. Politi til stedet. Mannen våknet opp. På vei hjem fra byen.

**KRISTIANSAND: Festbråk

03.49:** Festbråk fra leilighet i sentrum. Naboer får ikke sove. Vi kjører til stedet. Leilighetseier bedt om å dempe seg.

**MANDAL: Stjålet sekshjuling

06.23:** En Polaris sekshjuling, med registreringsnummer PZ5985, er meldt stjålet fra Mandal en gang etter kl 0545. Sort og grønn maskin med 600 ccm motor.

**AUDNEDAL: Innbrudd ved Sveindal

08.27:** Politiet melder om innbrudd og skadeverk i bolig ved Sveindal. Politi opplyser at de er på stedet.

**ARENDAL: Funn av båt

08.38:** En blå og grå gummibåt med motor har blitt funnet i Nidelva i Arendal. Eventuell eier som savner båten kan kontakte politiet, opplyser de.

**KRISTIANSAND: Tyveri i garasje

09.46:** I 10-tiden fikk politiet inn en melding om tyveri fra en ulåst garasje i Nordre Hovedgårssvei i Kristiansand. Diverse småting skal være tatt, opplyser politiet som har vært på stedet.

**ARENDAL: Tatt med falske papirer

12.02:** Up stanset tidligere i dag en bil med falske skilter på riksvei 42 i Arendal. Fører blir anmeldt for dokumenforfalskning. En mann er pågrepet og bilen inntauet.

**BIRKENES: Frontkollisjon

14.27:** To biler har kollidert front mot front på Steinsland i Birkenes.Les mer i egen sak.

**SONGDALEN: Tatt uten førerkort

15.00:** En politipatrulje har stanset en uregistrert ATV på Brennåsen. Fører anmeldes for kjøring uten gyldig førerkort og kjøring med ureg MC. Føreren er mann født i 1982. **KRISTIANSAND: Brøt seg inn på Vågsbygd senter

16.00:** En kvinnelig butikktyv ble pågrepet ved Vågsbygd senter onsdag ettermiddag. Kvinnen skal være født i 1981. Kvinnen anmeldes for forholdet og hennes bopel ransakes. Hun blir deretter dimmitert, opplyser Agder politi på Twitter.

**KRISTIANSAND: Rømlinger tatt på togstasjonen

16.03:** To ungdommer som hadde stukket av fra en institusjon i Rogaland ble tatt av politiet på togstasjonen. Ungdommene, som begge er 16 år, skal ha vært på vei til Oslo. De blir nå brakt tilbake til Rogaland.

**SØGNE: Brøt seg inn på skole

16.05:** To gutter på 14 og 15 år ble tatt hånd om av en lærer etter at de hadde brutt opp dør på Tangvall skole. Guttene ble så hentet av politiet og foreldre har blitt kontaktet. Guttene skal ikke ha klart å fått med seg noe. — De kom aldri så langt. De klarte bare å komme seg inn før de ble oppdaget av læreren. Nå tar patruljen vår en prat med dem, opplyser operasjonsleder Martin Ugland.

**KRISTIANSAND: Tatt med narkotika

16.17:** Mann født i 1971 ble pågrepet besittelse av narkotika og stjålet sykkel i Agder Allé. Også en dame født i 1976 ble pågrepet for besittelse narkotika etter ransaking bopel. Begge forholdene vil bli anmeldt.

**TVEDESTRAND: 14-åring skadet i båtuhell

16.35:** Ei 14 år gammel jente ble brakt til sykehus etter at hun falt mot en tofte da båten traff en bølge. Politiet betrakter hendelsen som et uhell og jobber ikke mer med saken.

**LILLESAND: Kjørte i 142 km/t på E 18

18.20:** En svensk statsborger i 50-årene ble tatt for å ha kjørt i 142 km/t i 100-sona. Sjåføren blir anmeldt.

**LINDESNES: Ungjenter skal ha blitt utsatt for blotter

18.05:** Ifølge politiet har to ungjenter blitt utsatt for en blotter på Njervesanden. Blotteren, som skal være en mann i 50-årene, skal ha dratt fra stedet i en grønn bil. Politiet skal kontakte jentene.

**LINDESNES: Branntilløp

18.30:** Brannvesenet fikk raskt kontroll etter et branntilløp i et ventilasjonsanlegg på Audnastrand. Politiet sjekker anlegget og oppretter sak på forholdet.

**KRISTIANSAND: Seks fikk forelegg etter båtkontroll

19.40:** Politiets båtpatrulje i Kristiansand har i kveld holdt kontroll av båter. 19 båter ble kontrollert. Av dem får fem båtførere forenklede forelegg for å ha kjørt for fort. Én får forenklet forelegg for manglende redningsvest.

**HÆGEBOSTAD: Syklist veltet

20.10:** En syklist har veltet etter å ha punktert. Mannen, som er 57 år gammel, har gått hardt i asfalten og har slått seg i hodet. 57-åringen er brakt til legevakt for sjekk.

**KRISTIANSAND: Beboere pågrep tyv

22.05:** Beboere på Slettheia pågrep en kvinne som var i ferd med å bryte seg inn i en bil. Kvinnen skal ha kastet fra seg gods og løpt av gårde. Politiet kjenner kvinnens navn, og hun vil bli anmeldt.