Politiet har fått tips om at en tidligere dømt overgriper befinner seg i nærheten av det kristne sommerstevnet i Sarons dal.

— Det vi kan si om denne saken er at politiet har fått et tips om at en tidligere dømt overgriper skal ha vært i nærheten av Sarons dal. Det er imidlertid ingenting som tyder på at denne informasjonen stemmer. Men selv om tipset mest sannsynlig ikke stemmer, ber vi folk likevel om å passe på hverandre, sier Jan Magne Olsen, lensmann i Kvinesdal, til Lister24 sine nettsider.

Arrangørene av det årlige sommerstevnet i Kvinesdal er organisasjonen Troens Bevis Verdens Evangelisering. Rune Edvardsen, organisasjonens daglige leder advarte de frammøtte under sommerstevnets kveldsmøte tirsdag. Ifølge Lister24 har Edvardsen mottatt tips om overgriperen via sosiale medier og e-mail.

— Noe indikerer at noen kan ha vært her. Vi tror ikke det, etter alt vi har sjekket, men vi vet jo aldri, sa Edvarsen til de fremmøtte på møtet, ifølge Lister24. Videre skal han ha opplyst forsamlingen om at organisasjonen har kjentfolk som er satt på saken for å hente inn informasjon om tipset er reelt. Edvardsen ba også stevnet deltakere om å ikke få panikk, men å ta forholdsregler.

— Til dere som hører på: Ta en ekstra kikk rundt dere. Pass på dem dere har rundt dere og barna deres. I og med at vi er så mange, må vi være oppmerksomme, oppfordret Edvardsen, ifølge Lister24. Festivalen i Sarons dal som varer ut denne helga, regner med å trekke tilsammen 7500 mennesker. Deriblant over 900 barn.

Les også: