KRISTIANSAND: Hendelsen fant sted i et hus på Evje og Hornnes den 10. april i år. Det skal ha vært drukket mye alkohol før masseslagsmålet tok til. Retten anser volden på lik linje som mishandling.

Offeret ødela to tenner på grunn av volden som de tre mennene utførte mot han. I ettertid har offeret også slitt med hodepine, nakkesmerte og psykiske vansker.

Alle de tre mennene har tidligere vært domfelt for voldskriminalitet. Retten slår hardt ned på volden i masseslagsmålet siden mennene tydeligvis ikke har lært av tidligere feil. I dommen ser retten bort fra at mennene var beruset da de angrep offeret. Alkoholen kan ha svekket dømmekraften deres, men dette er ingen unnskyldning for handlingen de utførte.

Retten dømte 30-åringen til å sone syv måneder i fengsel. Han fikk den strengeste straffen, da det var han som var mest aktiv i mishandlingen. 24-åringen må sitte i seks måneder i fengsel. 23-åringen fikk mildest dom, 90 dager. Både 30-åringen og 24-åringen dømmes til å betale offeret 10.000 kroner i oppreisningserstatning.