ÅMLI: Da den 20 år gamle Åmli-mannen fant ut at han skulle invitere seg selv hjem til eksen på nattebesøk, så foreldrene hennes rødt. Mannen, som ikke akkurat kan betegnes som svigermors drøm, ble regelrett kastet ut av vinduet da jentas foreldre fant han under dyna sammen med datteren.

20-åringen har tidligere vist at han kan bli voldelig i fylla, og er dømt til 120 dagers fengsel for voldsforbrytelser. Da han i november i fjor nok en gang prøvde å ta opp kontakten med sin tidligere kjæreste, fikk foreldrene hennes nok.

Først kastet de klærne hans ut av soveromsvinduet, og da han fremdeles ikke ville forlate jentas seng, bestemte foreldrene hennes seg for å lempe han ut samme veien, skriver Agderposten.

Dette førte til at 20-åringen ble rasende og truet med å ta livet av de to tidligere "svigerforeldrene". Truslene ble deretter anmeldt, men nå er Åmli-mannen frikjent for dette.

Urokråka ble derimot dømt for å ha knust en flaske i hodet på en mann som snakket med ekskjæresten noen måneder tidligere. Han har en tendens til å bli meget voldelig i beruset tilstand, og den 120 dagers fengselsstraffen innebærer også et annet tilfelle av voldsbruk.

I retten oppstod det dissens når det kom til om 20-åringen skulle straffes for truslene han fremsatte mot ekskjærestens foreldre. Mens fagdommeren stemte for at 20-åringen måtte dømmes, var det de to meddommerne som stemte for frifinnelse.