**KRISTIANSAND: Kjørte uregistrert bil uten førerkort

01.27** En 28 år gammel mann fra Vennesla blir anmeldt for å ha kjørt med avskiltet bil og for kjøring uten gyldig førerkort etter at han ble stoppet av politiet i bilen i Elvegata. Bilen ble avskiltet 16. oktober.

KVINESDAL: Innbrudd hos Expert

**SØGNE: Stakk fra politiet i stjålet bil

04.14** Politiet forsøkte å stoppe en bil på Langenesveien. Bilisten nektet å stoppe. Det viste seg at bilen, som er tilhørende i Søgne, var meldt stjålet 6. november. Politiet fulgte etter bilen til Åros. Der forsvant føreren, som var alene i bilen, til skogs.

I bilen fant politiet eiendeler som tilhører en kjenning av politiet. Dette er en 27 år gammel mann fra Kristiansand, som nå er mistenkt for tyveri av bil. Politiet fant ikke mannen i natt.

**SONGDALEN: Snøfreser stjålet

07.15** Politiet får melding om at en snøfreser er blitt stjålet fra en garasje på Hortemo. Snøfreseren er rød, med grå utkaster.

**ARENDAL: Stjålet firehjuling funnet

09.49** Politiet finner en firehjuling i Arendal. De sjekker skiltene på den, og finner ut at den er meldt stjålet for noen dager siden. Mannen, som bor i huset der firehjulingen ble funnet, blir pågrepet for tyveriet.