**GRIMSTAD: Påkjørt i gangfelt

08.08** : En 13 år gammel gutt fra Fevik på sparkesykkel ble påkjørt av en bil i et fotgjengerfelt ved Joker Fevik, og AMK og politi rykket ut til stedet. Gutten skal ikke være alvorlig skadet, men ble kjørt til sykehuset i Arendal. Bilføreren, en mann fra Grimstad på 43 år, fikk førerkortet midlertidig beslaglagt, slik rutinen er. Politiet vil nå ta forklaringer for å få fram hva som skjedde.

FROLAND: Biltyveri

Politiet får melding om at det er gjort innbrudd i en bil stående utenfor Langøen bilverksted. Tyveriet er gjort i tidsrommet 14. — 17. september, og en CD spiller er savnet. Forholdet vil bli anmeldt.

KRISTIANSAND : Tagging på Prix

08.56 : Coop Prix i St. Olavsvei på Lund melder om tagging på ytterveggen, og det sendes en patrulje til stedet. Butikken har tidligere slitt med taggere, og saken vil bli etterforsket.

HÆGEBOSTAD : Kjennemerker stjålet

09.42 : To kjennemerker eller registreringsnummer på bil meldes stjålet fra en bil utenfor Snartemo stasjon. Hendelsen skal ha skjedd mellom 13. - 16. september.

TVEDESTRAND : Geitekillinger stakk av

10.04 : Eieren i Lauvlandsveien savner to geitekillinger med lange horn, som ikke var spesielt tamme, men kan gå lange avstander. Den ene er hvit og den andre er svart, og ifølge operasjonsleder Vidar Neset vil nok eieren bli svært glad om noen finner dem og melder det inn.

VENNESLA : Stjålet BMW funnet

Politiet kommer over en stjålet BMW ved Eikelandsbygget, som vil bli tilbakeført til eieren.

ARENDAL : Tatt for nasking

11.58 : To personer av utenlandsk opprinnelse blir tatt for nasking på Obs stormarked på Stoa. Den ene er 41 år gammel og den andre er 69 år. Begge vil bli anmeldt for forholdet.

KRISTIANSAND : Innbrudd i båt

12.11 : Det meldes om innbrudd i flere båter natt til mandag liggende til kai i Marvika. Det hadde blitt tatt ut en del redningsutstyr, men politiet fant en del av det igjen liggende i området, og leverte det tilbake til eierne. En stjålet sykkel ble også funnet.

KRISTIANSAND : Stjal katalysator

12.58 : En ansatt i Toyota Materiel Handling i Narivga melder om at noen har demontert og fjernet en katalysator på en Toyota Hiace.

FLEKKEFJORD : Savner spikerpistoler fra byggeplass

Et byggfirma som arbeider i Rauli sør melder om at uvedkommende har vært på besøk og tatt fire spikerpistoler, to driller og en hullfreser.

FLEKKEFJORD : Fikk tømmerstokk over bilen

13.09 : En mann kommer innom lensmannskontoret og forteller at han fikk en tømmerstokk over bilen da han kjørte gjennom et veiarbeidsområde i Trolldalen. Det er ingen personskader, men saken meldes til arbeidstilsynet.

KRISTIANSAND : Tatt for nasking 14.21 : Ansatte på Coop Prix i St. Olavsvei på Lund tar en mindreårig i nasking, og politiet sender en patrulje til stedet.