ARENDAL: — Den ene personen stakk av fra uhellet og over i en annen bil. Melder mener at han er polsk, forteller operasjonsleder Per Lauvnes ved Agder politidistrikt til fvn.no.

Ifølge vitner på stedet skal polakken ha skjært inn i feil kjørefelt og truffet en motgående bil. Bilen skal så ha smelt i fenderen etterpå.

Norske biler

Begge førerne kjørte norskregistrerte biler. De første meldingene fra politiet gikk på at den ene bilen var polskregistrert, men det var ukorrekt.

— Vi har vært i kontakt med han som hentet denne polakken og regner med å få kontakt med selve føreren også, forteller Lauvnes.

Ingen jakt

Det er ble ingen jakt etter personen, men politiet søkte etter ham. I kveld har politiet fått tak i personen.

- Vi har fått fatt i vedkommende. Han blir tatt inn for å avgi forklaring og reaksjonen han vil få, kan jeg ikke si noe om, sier operasjonsleder Vidar Neset i Agder politidistrikt.

Den aktuelle personen er en polsk mann (27).

Det er større materielle skader på den ene bilen, men etter det fvn.no kjenner til skal det ikke være snakk om alvorlige personskader. Dette bekreftes også av politiet.

Ulykken skal ha skjedd ved Nidelv camping og politiet fikk meldingen klokken 13.17. Ambulanse, politi og brannvesen rykket ut til stedet.