KRISTIANSAND: 21-åringen kom inn med båten og oppførte seg ikke. Hun opptrådte aggressivt og kranglet med folk på stedet.

Politiet ble tilkalt etter melding om slåssing og rykket ut. Tiltalte hadde da slått seg vrang.

Håndjern

Klokka 01.10 så politiet seg nødt til å sette på kvinnen håndjern og hun ble pågrepet. På vei til arresten skjelte hun ut de to mannlige politibetjentene.

Etter at patruljebilen hadde kjørt ned i kjelleren på Kristiansand politistasjon, hvor arresten holder til, gjorde hun et hestespark bakover med beinet slik at hun traff en mannlig politibetjent på låret, like ved lysken.

Etter å ha sovet i arresten fram til klokka 10 forsøkte en av politibetjentene som hadde pågrepet henne å få vite hvem hun var. Det nektet hun å svare på.

Skyldig

Da saken kom opp for Kristiansand tingrett sa kvinnen (21) seg skyldig i anklagene fra Agder politidistrikt. Hun la imidlertid til at hun ikke husket episodene hun er tiltalt for.

Aktor Jan Are Amundsen mente at forholdene hun sa seg skyldig i burde straffes med 21 dager fengsel. I retten forklarte kvinnen at hun hadde drukket flere drinker og shotter under overfarten.

Ved vold mot politiet reageres det i de aller fleste tilfeller med ubetinget fengsel. Retten mente at 21-åringen skal sone 18 dager i fengsel.