TVEDESTRAND: Husbråk

**SONGDALEN: Tatt med narkotika

15.22:** En politipatrulje i Nodeland kommer over en bil ved Brennåsen senter. To personer i bilen blir kontrollert og tatt for besittelse av mindre mengder amfetamin. Begge ble de to mennene i 20-årene ble kjørt til arresten.

KRISTIANSAND: Bil mistet brostein på motkjørende bil

**FROLAND: Bilbrann

15.51:** Det meldes om bilbrann i Froland. Det er ingen personskader og det er kun bilen som er kommet til skade. Brannvesenet har vært på stedet og tatt hånd om brannen.

**FLEKKEFJORD: Trafikkuhell

15.57:** Vest for E 39 var det en bil som kjørte av veien etter å ha svingt unna en bobil. Det er ikke meldt om personskader og politiet på stedet har bistått bilisten med inntauing.

**ARENDAL: Røyk i buss

16.30:** En buss står ved E 18 ved Langum og det kommer røyk ut fra den. Politi og brann kommer til stedet og det viser seg at det har gått varmgang i en gummireim i airconditionen på bussen. Det er altså ingen brann og heller ingen personskader på sjåføren og den ene passasjeren som var i bussen.

VENNESLA: Klammeri mellom asylsøkere

**GJERSTAD: Branntilløp

18.04** : Det melder om brann bolighus i Gjerstad. Det viser seg å være en arbeidslampe som har begynt å brenne og ført til et mindre branntilløp. Brannvesenet tar seg av den og politiet returnerer.

**ARENDAL: Hører flere skudd

19.28:** I området mellom Tybakken og Gjerstadheia på Tromøya meldes det at det er hørt flere skudd. En politipatrulje har vært i kontakt med melder på stedet, men har ikke sett eller hørt noe. Melder forteller at de også tidligere har hørt smell som høres ut som de kommer fra et våpen

**GRIMSTAD: Knuste rute på bil

19.36:** På et asylmottak i Grimstad skal det ha vært en konflikt mellom en ansatt og en beboer. Dette skal ha resultert i at beboeren har kastet stein og knust en rute på bilen til den ansatte. Politiet er på stedet og megler mellom de to som har rimelig forskjellige forklaringer. Saken vil bli fulgt opp fredag.

**KRISTIANSAND: Stjålet kjennetegn

19.53:** Et kjennetegn er stjålet fra en motorsykkel i Koboltveien. Skiltet har kjennetegn: DT 4645 stjålet.

FLEKKEFJORD : Kjørte med 2,36 i promille

**LYNGDAL: Tyveri fra båt

21.24:** Det meldes om tyveri fra tre fritidsbåter i Langevågen utenfor Korshamn. Politiet har spor som de kommer til å undersøke videre.

**ARENDAL: Vanskelig dame i taxikø

22.26:** En melder ringer inn og forteller at han trenger bistand med en vanskelig dame i taxikøen i Arendal. Politiet kommer raskt til stedet og finner den 38 år gamle lokale kvinnen som nekter å oppgi personalia. Hun er også i besittelse av narkotika og blir satt i arresten.

**KRISTIANSAND: Slåsskamp på Torvet

22.27:** Politiet får melding om to kvinner som slåss på Torvet. En patrulje kommer til stedet og det viser seg å dreie seg om at den ene kvinnen skal ha dratt av solbrillene på den andre. Politiet ber kvinnene fjerne seg fra sentrum. Den ene følger anmodningen og den andre setter seg til motverge. Den 41 år gamle kvinnen fra Kristiansand tilbringer dermed natten i arresten.