KRISTIANSAND: Det oser fra grillen, bordet er dekket av edle drikkevarer, ballonger og flagg pynter takterrassen i Elvegata – og på flatskjermen skal sirkuset snart begynne.

Tyske Lena vant Grand Prix

Didrik flørtet seg gjennom finalen

Rybak åpnet finaleshowet

Sjekk rekkefølgen i finalen

— Vi bare elsker Grand Prix, og i fjor var en utrolig bra opplevelse. I år tror jeg på Tyskland, men Norge havner på pallen, er jeg redd, sier festarrangør Anita Medhus (32).

- Redd? Du vil ikke at Didrik skal vinne?

- Jeg liker ham ikke. Han er litt «glætt», svarer Medhus.

GOD STEMNING: Gjestene koser seg på GP-party på taket. Stalltipset? — Tyskland, sier Anita Medhus. FOTO: JON ANDERS SKAU

Klokken nærmer seg 20, det siger på av MGP-kledde festdeltakere. Dresskoden er klar, her skal det være glitter og stas, ikke olabukser og kardigan.

— Det skal helst være pels og glitter, paljetter og glam, forteller Pernille Fosnæs (25), som mener MGP ikke må tas helt på alvor:

— Mange er så imot Grand Prix, og sier det er teit. Men dette er god underholdning – akkurat som Idol, ikke sant.

MGP-DRESSKODE: Ingenting overlatt til tilfeldighetene på denne utendørs MGP-festen i Kvadraturen lørdag kveld: Fra venstre Joakim Hellerud Moe, Anita Medhus, Caroline Fosnæs, Anne Mette Nilsen, Martin Tømmerstigen, Nicolai Aasberg og Kay Bredesen. FOTO: Jon Anders Skau