**TVEDESTRAND: Trafikkuhell ved Tangen

08.45:** En bil mistet bakhjulet og kom over i motsatt kjørefelt på riksvei 410 ved Tangen. Den traff da en annen bil. Ingen personer kom til skade, men det var var barn involvert og disse ble kjørt til legevakten for sjekk. Agder politidistrikt melder at de var på stedet sammen med brann og ambulanse.

**RISØR: Grov vold

09.00:** Les egen sak.

**KRISTIANSAND: Fant brukerutstyr for narkotika i bil

13.00:** Les egen sak.

**KVINESDAL: Sotskader på Feda

15.47:** 110 meldte fra om noe som kunne være et mindre branntilløp rundt en kamin. Brannvesen og politi rykket ut til den aktuelle adressen på Feda, og fant litt sotskader.

**ARENDAL: Stjal innvendig speil

15.47:** Melding om innbrudd i en bil som sto parkert i Fjellhallen parkering. Det eneste som skal være stjålet er et innvendig speil. Saken er anmeldt.

**KRISTIANSAND: Narkotika i Festningsgata

16.44:** En politipatrulje stoppet en 24-åring i Festningsgata. Vedkommende hadde med seg litt narkotika, og ble dermed pågrepet og kjørt til arresten.

**GJERSTAD: På tur med uregistrert bil

19.05:** UP stoppet en uregistrert bil som kjører på riksvei 418ved Øvre Gjerstad. Sjåføren er en 22 år gammel mann som vil bli anmeldt for åha kjørt en uregistrert motorvogn.

**ARENDAL: Pipebrann i sentrum

19.12:** 110 meldte fra om en pipebrann i sentrum. Den forårsaketikke skader.

**MANDAL: Påkjørt rådyr løp til skogs

20.03:** Et rådyr som ble påkjørt på veien mot Tregde sprangtil skogs. Viltnemnda ble kontaktet, melder operasjonsleder Vidar Neset i Agderpolitidistrikt.

**KRISTIANSAND: Feltskifte ga trafikkuhell

20.55:** I forbindelse med feltskifte på Vesterveienkolliderte en bil og en personbil. Personbilen havnet i blindsonen forlastebilen, men ingen personer kom til skade. Det ble bare mindre materielleskader, og trafikken på E 39 gikk som normalt.

**GRIMSTAD: Bilbrann på Fevik.

21.13:** Les egen sak.

**KRISTIANSAND: Fly blendet av laserlys

21.22:** I forbindelse med innflyging til Kjevik blir et flyblendet av grønt laserlys, En politipatrulje undersøkte et sted hvor lyset kanha kommet fra, men de har ikke klart å knytte noen opp mot hendelsen.

**KRISTIANSAND: 50-åring fikk hjelp hjem

22.20:** Politiet fikk melding om en beruset mann som haddeproblemer med å ta vare på seg selv i Festningsgata. En patrulje reiser tilstedet og hjelper en 50 år gammel mann hjem til seg selv.