**ARENDAL: Anmeldt for narkobruk

00.37** En 18 år gammel mann blir innbrakt på Arendal politistasjon mistenkt for å ha brukt narkotika. Han blir anmeldt for forholdet.

**KRISTIANSAND: Slått ned i taxikø

00.46** Politiet får melding om at en mann skal ha blitt slått ned i en taxikø i Vestre Strandgate. Mannen ble tatt med på legevakten for en sjekk, men skal ikke kommet alvorlig til skade. Mannen har avgitt beskrivelse av gjerningspersonen, men ingen er så langt pågrepet i saken.

ARENDAL: Tatt med tyvegods etter krangling

Politiet får melding om bråk og krangel mellom to damer. Forholdet blir ordnet på stedet. I stedet tar politiet med seg en 24 år gammel mann etter å ha funnet tyvegods på stedet. Mannen er mistenkt for forholdet.

**KRISTIANSAND: Havnet i fyllearresten

01.24** En mann i femti-årene havnet i fyllearresten etter å ha blitt funnet liggende strak ut i Kristiansand sentrum.

**KRISTIANSAND: Lagt i jern etter å ha slått dørvakt

01.26** To personer blir innbrakt til politistasjonen for ordensforstyrrelse og for å ha slått til en dørvakt på Victoria Pub i Markens gate. Mannen som slo til dørvakta ble lagt i jern inntil han ble hentet av politiet.

**BYKLE: Fratatt lappen etter promillekjøring

01.27** En 50 år gammel mann mistet lappen etter å ha grisekjørt på riksvei 9 ved Bjåen. Mannen ble tatt med til lege for utvidet blodprøve.

**KRISTIANSAND:

01.33** To menn blir innbrakt på politistasjonen etter å ha stelt i stand kvalm ved å opptre kranglete på et utested. Begge mennene ble dimittert. Politiet avventer anmeldelse i saken.

**ARENDAL: Havnet i slagsmål

01.32** En 20 år gammel mann fra Froland blir innbrakt og anmeldt for ordensforstyrrelse etter å ha havnet i slagsmål.

**ARENDAL: Hoppet opp på bilpanser

01.36** Politiet får melding om skadeverk etter at en person finner det for godt å hoppe opp på et bilpanser. Ingen er pågrepet i saken og politiet avventer anmeldelse.

**KRISTIANSAND: Husbråk i sentrum

01.56** En 24 år gammel mann fra Evje blir anmeldt etter å ha stelt i stand husbråk i Kristiansand sentrum.

**ARENDAL: Havnet i basketak — tatt med inn på stasjonen

02.02** En 19 år gammel mann fra Arendal blir innbrakt på stasjonen etter å ha havnet i basketak.

**ARENDAL: Stelte i stand bråk

02.13** En 25 år gammel mann blir innbrakt fra Langbrygga i Arendal for ordensforstyrrelse.

**ARENDAL: Tatt med buksene nede

02.47** En 33 år gammel mann fra Fevik blir tatt for urinering på offentlig sted.

**ARENDAL: Kjørte moped på sykkelsti

02.50** En mopedist blir anmeldt for å kjøre rundt på en trimmet

LYNGDAL: Bil havnet på taket

16-åring mistenkt for fyllekjøring. Les mer her .

KRISTIANSAND: Anmeldt av politiet

To menn i begynnelsen av femti-årene blir anmeldt for ikke å ha etterkommet politiets pålegg om å fjerne seg. De to fikk tilsnakk etter å ha lagd leven, men nektet å etterkomme politiets ordre.

**MANDAL: Skallet til politimann

03.15** Et utested ber om politiets hjelp til å få fjernet en vanskelig og beruset mann fra stedet. Vedkommende oppførte seg ifølge politiet svært vanskelig. Da 32-åringen skulle pågripes svarte han med å skalle til politimannen. - Han er anmeldt for vold mot offentlig tjenestemann, opplyser operasjonsleder Per Lauvnes.

**KRISTIANSAND: Kjørte i tunnelveggen

03.18** Politiet får melding via AMK om at en enslig bil som har kjørt i veggen i Haumyrheitunnelen. Fører var alene i bilen og ble kjørt til sjekk av ambulanse. Politiet mistenker ikke promillekjøring.

**KRISTIANSAND: Innbrudd i bil

09.03:** Det meldes om innbrudd i en bil i Dalonaveien. En veske med forskjellige kort er stjålet. Innbruddet i den parkerte bilen skal ha skjedd i løpet av natta.

**LILLESAND: Trafikkuhell

09.13:** En bil kjører ut av veien på riksvei 402 ved Eikeland. Bilen er påført en del materielle skader, men føreren ble kun lettere skadet.

**KRISTIANSAND: MC-tyveri

10.40:** En mc - Ktm 250 Exc 2010-modell - med kjennemerke HX9510 meldes stjålet. Den ble tatt fra en felles parkeringskjeller på Tangen.

**KRISTIANSAND: Innbrudd

12.01:** Det meldes om innbrudd fra en leilighet i Rådhusgata. Det er uklart hva som er stjålet.

FLEKKEFJORD: Trafikkontroller

Lokal politipatrulje i Flekkefjord har gjennomført flere kontroller ved Trolldalen gjennom helga. 105 biler er sjekket, seks er blitt avskiltet. En moped er tatt for ulovlig trimming.

**KRISTIANSAND: Innbrudd

13.06:** En vannscooter er stjålet etter innbrudd fra en garasje i Syvert Amundsens vei i Søgne. Noe dykkerutstyr er også stjålet.

**KRISTIANSAND: Innbrudd

13.44:** Det meldes om innbrudd i en bil i Dalonaveien. Et vindu er knust. Det er uvisst hva som er stjålet.

**LINDESNES: Utforkjøring

15.19:** En bil kjørte i grøfta i Foss i Lindesnes. Politiet sjekket hendelsen, men fant ikke grunn for å mistenke promillekjøring. Ingen ble skadet.

**MARNARDAL: Trafikkuhell

16.07:** To biler har vært involvert i et trafikkuhell ved Øyslebø. Politiet bistod med å fylle ut skademelding. Det mistenkes ikke promillekjøring og ingen ble skadet.

**LILLESAND: Råkjøring

16.20:** Up målte en polsk mann (53) til 145,11 km/t i 100-sonen mellom Grimstad og Lillesand. Førerkortet ble dermed beslaglagt.

**KRISTIANSAND: Klammeri

16.24:** To bilførere var uenig i hverandres kjørestil og havnet i klammeri på Egsveien.

— Det ble meldt om klammeri på Egsveien og det skulle være klammeri mellom sjåførene. På stedet viste det seg at de var uenig om kjøringen. Hvorvidt det blir anmeldelse i saken, vet vi ikke, sier operasjonsleder Vidar Neset i Agder politidistrikt, til fvn.no.