KRISTIANSAND : Styreleder og daglig leder i det konkursrammede selskapet, Rajinder Singh Rihal, svarer dette når vi ringer for å få opplysninger om konkursen:

— Ingen konkurs i selskapet jeg kjører buss for nå. Alt er som vanlig, men jeg kjører turbuss mot Hamburg og kan ikke snakke.

Det viser seg at Rihal har to selskaper. Hagabuss AS ble slått konkurs i forgårs, etter at kemneren i Kristiansand og Skatt Sør fremmet samlede krav på utbetalte skatter og avgifter på totalt 759.224 kroner. Men Rihal driver også et enkeltmannsforetak ved navn Hagabuss Kristiansand. Det skal være i dette selskapet driftstillatelsene og bussløyvene ligger. Dermed kan driften foreløpig fortsette i selskapet som driver flybuss mellom Kjevik og Kristiansand, i tillegg til turbusskjøring til Europa.

Bobestyrer er advokat Kai Knudsen. - Jeg kan ikke si så mye, fordi jeg ikke har fått noen skikkelig oversikt. Det er en del uavklarte spørsmål om hva som ligger av ansvar og forpliktelser i hvilket selskap. I utgangspunktet forholder jeg meg til selskapet jeg har boansvar for, sier Knudsen.

Det er uklart om ansatte blir berørt.

Enkeltmannsforetaket Hagabuss Kristiansand ble stiftet i 2006, Hagabuss AS ble stiftet i 2009.