**LILLESAND: Trafikkulykke

06.00:** Les mer i egen sak.

**KRISTIANSAND: Trafikkulykke

08.17:** Les mer i egen sak.

**SØGNE: Trafikkontroll

08.22:** Søgne og Songdalen lensmannskontor holdt trafikkontroll ved Nygård skole. 15 biler kontrollert, ingen overtredelser.

GJERSTAD: Førerkortbeslag

En Up-patrulje fra Telemark målte en mann (27) fra Kvinesdal til 107 km/t i 80-sonen. I utgangspunktet kvalifiserer det til en kraftig bot. Bilisten hadde to prikker fra før og kjørte over en heltrukken sperrelinje. Det sikret ham seks nye prikker. Dermed mistet bilisten, som kjørte en BMW, førerkortet på stedet.

**SØGNE: Forsøk på biltyveri

10.06:** I løpet av natta har noen forsøkt å stjele en bil fra Gjærbrynnan i Søgne. Bilen ble flyttet om lag fire meter. Det skal vært gjort forsøk på å tyvkoble bilen. Den ble stående på stedet.

**LYNGDAL: Ku i veien

11.00:** Politiet fikk melding om en ku som hadde kommet seg inn i veibanen ved Grønsfjorden. — Vi fikk den inn bak gjerdet og eier ble varslet. Vi får mye meldinger husdyr, særlig hester. Det er veldig trafikkfarlig om de kommer ut på E 18 eller E 39, sier operasjonsleder Øyvind Andersen ved Agder politidistrikt, til fvn.no.

**GRIMSTAD: Stjålet moped

15.46** fikk politiet melding om at noen i løpet av natten hadde stjålet en moped fra en adresse på Vik i Grimstad. Mopeden, som er av typen Sym Jet 50, er blå av farge og har registreringsnummer PJ 3858. **KRISTIANSAND: Innbrudd i garasje

17.00** fikk politiet melding om at noen i løpet av natten hadde gjort innbrudd i en garasje i Vågsbygd. Tyvene har stjålet en flatskjerm, en trehjulsykkel og kjennetegn til bil.

**ARENDAL: Tatt med 15 gram amfetamin

18.17** En 36 år gammel mann og en 22 år gammel kvinne ble tatt ved Esso-stasjonen på Hisøya. På personene fant politiet 15 gram amfetamin og 4 gram hasj.

**MANDAL: Unggutt stjal sjokolade

19.51** En svært ung gutt ble tatt for å ha nasket en sjokolade på Rema 1000 i Øvrebyen. Gutten ble formanet av politiet og kjørt hjem.

**KRISTIANSAND: Innbrudd

20.04** I løpet av de to siste døgnene har det vært innbrudd i et hus i Østerveien. Pass, penger og andre verdigjenstander er stjålet.

KRISTIANSAND: Syklist mot bil i Kvadraturen

**KRISTIANSAND: Innbrudd

22.19** Det har vært innbrudd i en leilighet i Åsveien i Vågsbygd. Det er uklart hva som er stjålet.