AGDER: — Det har selvfølgelig vært en veldig stille natt og ingen er satt i arresten, oppsummerer operasjonsleder Børge Steinsland ved Agder politidistrikt.

**KRISTIANSAND: Bråkete svensker

02.04:** - Hotell Caledonien hadde problemer med to svensker i resepsjonen. De ville ikke gå. Da patruljen kom så hadde de gått, men de ble påtruffet oppi gata og ble bedt om å holde seg unna. Det forstod de ikke og kort tid senere var de tilbake, sier Steinsland.

— Siden det var julaften slapp de arresten, men de ble anmeldt, blant annet for å ha forulempet politiet, sier Steinsland. De to mennene er henholdvis 22 og 23år gamle.

**ARENDAL: Pyntet fotoboks

04.13:** - Det er uklart om det er straffbart, men på riksvei 410 har noen pyntet en atk-boks (fotoboks, red. anm.) med juledekorasjoner. Det var lysende julepynt, sier Steinsland.

Les også: Kjørte utfor på glatta

**SONGDALEN: Innbrudd i blomsterbutikk

13.29:** Ved en blomsterforretning i tilknytning til Prix i Songdalsveien på Nodeland, har noen knust et vindu. Det er uvisst hva som er borttatt fra butikken.

**MANDAL: Innbrudd i bolig

14.57:** Det er stjålet tv- og stereoanlegg fra en leilighet i Mandal. - Tyvene har banet seg vei inn i huset ved å knuse et vindu ved inngangsdøren, sier operasjonsleder Per Lauvnes.

Les også: Kosmetikktyv mistet sydenflyet

**RISØR: Innbrudd i bolig

16.08:** Et hus under oppussing i Rådhusgata i Risør har hatt ubudne gjester under julefeiringa.

— Eier kan foreløpig ikke se at noe er stjålet, sier operasjonsleder.