ARENDAL: – Kvinnen må undersøkes nærmere for å se hvor dypt stikkskaden går. Vi vet ennå ikke hvor alvorlig det er, forteller vakthavende kirurg ved akuttmottaket til fvn.no ved 09.30-tiden.

De tre andre vil i løpet av formiddagen bli utskrevet fra sykehuset.

Det var torsdag morgen at en melder fortalte politiet klokken 05.27 at det hadde skjedd noe alvorlig i nabohuset og ba politiet komme og sjekke det ut.

– Det viste seg da at en dame varr knivstukket og tre andre var lettere skadet. Den antatte gjerningsmannen er pågrepet, forteller operasjonsleder Frank Solås ved Agder politidistrikt til fvn.no.

Fire sendt til sykehus

Det er en 52 år gammel dame som er knivstukket i magen som er hardest skadet. En 46 år gammel dame har fått kutt i brystet, en 60 år gammel mann har blant annet noe kutt i beinet og en 68 år gammel mann meldes å ha fått risp i nakken. Alle fire ble sendt til Sørlandet sykehus Arendal.

Knivstikkingen skal ha skjedd på en adresse ved Saltrød i Arendal.

Basketak

– Den pågrepne var på besøk hos en dame i førsteetasjen og det var et drikkelag i kjelleretasjen. 47-årginen gikk ned og det ble et basketak der den pågrepne fikk tak i en kniv og påførte stikk, forteller operasjonslederen.

Den 47 år gamle antatte gjerningsmannen ble raskt pågrepet da politiet kom til adressen.

Fvn.no kommer tilbake med mer.