KRISTIANSAND: Vi spiller veldig bra i forsvar, men burde fremdeles score mer på sjansene vi skaper. Likevel er det viktigste at vi vinner igjen, sier Ida Marie Aa som satte fire mål for kristiansanderne i ettermiddagens kamp.

Det tok flere minutter før noen av lagene klarte å score i det hele tatt. Da det først løsnet var det Vipers som fikk nyte godt av den berømmelige ketsjupeffekten. Midtveis i omgangen ledet de 6-1 og burde avgjort kampen.

Før pause spiller vi riktig godt i forsvar og gjør noen supre angrep. Det er det vi tar med oss fra denne kampen, i tillegg til to viktige poeng, sier trener Thomas Hørlyk.

Han fikk se laget ramle noe sammen etter hvilen, før de tok seg sammen siste halvdel og rodde i land en grei femmålsseier.

– Det var en veldig viktig kamp for oss å vinne. Jeg syns forsvaret fungerte veldig bra i dag, og da er det fint å være målvakt. Kanskje burde vi avgjort kampen før pause, men det er viktig å gi publikum litt spenning også, mener keeper Sara Nirvander som sto en meget bra kamp.

Neste hinder for de rosakledde, er Fredrikstad på bortebane.

– Vi skal spille videre på det forsvaret vi hadde i dag, og vinne mot Fredrikstad, avslutter en smørblid Ida Marie Aa.

Kampfakta:

Vipers – Njård 19-14 (7-4)

Karusshallen, 314 tilskuere

Mål Vipers: Louise Pedersen 7, Ida Marie Aa 4, Sanne Bak Pedersen 3, Maria Louise Hansen 2, Christina O'Sullivan 2, Christin H. Daland 1

Toppscorer Njård: Ingvild Elisabeth Flovik 5

Utvisninger: Vipers 1x2 min. Njård 4x2 min.

Dommere: Alexander Baklie og Espen Stensvold Rønning