**TVEDESTRAND: Kjøreforbud

12.57:** En polsk trailer i Tvedestrand sentrum fikk kjøreforbud.

**ARENDAL: Trafikkuhell

14.05:** En van kjørte inn i en trailer bakfra ved avkjøringen til Stoa på E18. Ingen ble skadet. Tauebil måtte bistå og etter drøyt ti minutter var problemene løs.

**ARENDAL: Trafikkuhell

14.13:** En bil snurret ved avkjøringen til Bjorbekk og Asdal på E18. Ingen ble skadet og veien ble raskt ryddet.

**MARNARDAL: Trafikkulykke

14.43:** Mann fastklemt etter ulykke ved Øyslebø. Les mer i egen sak.

**SØGNE: Trafikkuhell

15.10:** En bil kjørte inn i baken på bilen foran og ble stående. Østgående felt på E18 ble sperret og opprydningsarbeidet påvirket trafikken. Ved 16.20-tiden ble veien åpnet igjen.

**LILLESAND: Motorstopp

15.14:** En bil fikk motorstopp på E18 mellom Steinsåstunnelen og Brattheitunnelen i vestgående retning. Bilberging ble tilkalt, men turte ikke å gjennomføre jobben med å hjelpe bilen på grunn av biler som holdt høy fart på veien. Politiet dirigerte trafikk mens bilberging pågikk.

**GRIMSTAD: Trailer på tverke

17.32:** En tysk trailer stod på tverke i Grimstad og ble ilagt kjøreforbud. Kjøretøyet hadde ikke nødvendige kjettinger og kjørte på sommerdekk. Bilen ble parkert, papirer beslaglagt og bilføreren pålagt å skaffe kjettinger. Saken anmeldes og jourhavende jurist vil ilegge føreren et forelegg.

**KRISTIANSAND: Trafikkuhell

17.56:** En bil kjørte inn i en lyktestolpe på riksvei 41 Hamresanden. Ingen ble skadet og bileier ordnet inntauing. Vegtrafikksentralen er varslet om manglende belysning på stedet.