**KRISTIANSAND: Slagsmål

02.17** fikk politiet melding om slagsmål ved Havana i Kristiansand. Da politiet kom til stedet viste det seg at to kamerater hadde blitt uenige om noe og barket sammen. Den ene av de involverte hadde pådratt seg noen skader i ansiktet og ble kjørt til legevakten for en sjekk. Det er foreløpig uklart om det kommer noen anmeldelse på forholdet. Politiet har sikret seg personalia på de to involverte.

**LILLESAND: Sovende mann

03.56** fikk politiet melding om at en mann lå og sov på utsiden av Cafe Galleriet i Lillesand. Da politiet kom til stedet fant de en tydelig beruset person som ikke var helt klar over hvor han var i verden. Vedkommende, som beskrives som godt voksen, ble etter hvert geleidet hjem.

**LILLESAND: Hasj

03.52** kom politiet over en 23 år gammel mann i Storgata. 23-åringen var i besittelse av litt hasj og blir anmeldt for dette.

**SONGDALEN/MARNARDAL: Stjålet ATV

04.41** fikk politiet melding av en person som kjørte fra Finsland til Laudal. Da vedkommende kom til Kleveland bro oppdaget han nemlig en bortsatt ATV og fryktet at det hadde skjedd en ulykke. Politiet konkluderte etter hvert med at det ikke hadde skjedd noen ulykke på bakgrunn av firehjulingens posisjonering. Etter å ha undersøkt ATV-en, som var uregistrert, nærmere fant politiet ut at den var blitt koblet og regner derfor med at den er blitt stjålet. Firehjulingen ble så tauet til Falck og politiet forsøker nå å finne ut hvem som eier doningen.

KRISTIANSAND: Grovt tyveri

09.29: Politiet får melding om grovt tyveri fra en bedrift i Sørlandsparken. En gjerningsmann har brutt seg inn i lokalene til Fretex. Mannen har kommet seg inn i bygningen ved å ta ut et vindu i garasjeporten. Personen har så funnet nøkkelen til safen, og klart å stjele med seg et ukjent pengebeløp. Politiet har ingen spor, eller mistenkte.

FARSUND: "Surfet" på biltak

11.00: Det kommer en urovekkende melding inn til politiet. En sort bil kjører rundt i området rundt Vanse i Farsund. På taket på denne bilen befinner det seg en person, som holder seg fast gjennom et tau som går igjennom vinduene. En politipatrulje leter etter de som står bak den hasardiøse leken, men før politiet greier å finne bilen får de beskjed om at personen har tatt til fornuft, og satt seg inn i bilen igjen. Politiet har sikret seg skiltnummeret på bilen, og saken vil få konsekvenser for de involverte.

TVEDESTRAND: Biltyveri

11.44: En rød Citroen Belingo blir meldt stjålet. Bilen har grønne skilter, og registreringsnummeret NE95143. Bilen er merket med firmanavnet til Agder Kran, og bilen har et gult varselslys på taket.