MANDAL: Biltyveri

00.56: Bilen som er meldt stjålet utenfor et hus i Mandal, er en rød VW Transporter, med kjennetegn PX 32422. KRISTIANSAND: Stoppet med narkotika

02.17: En person ble kontrollert av politiet i Tordenskjolds gate. — Og i forbindelse med kontrollen kastet han fra seg noe. Det ble antatt å være et narkotisk stoff - trolig kokain, sier politiets operasjonsleder Per Lauvnes.

Mannen var ellers lite samarbeidsvillig - og ga blant annet ikke personalia til politiet. Han ble anmeldt for besittelse av narkotika.

ARENDAL: Bråk ved utsested

02.38: Meldingen om slåssing kom fra Langbryggen. - Politiet dro til stedet. Der var 5-6 personer i en «durabelig krangel», sier operasjonsleder Per Lauvnes i agderpolitiet til fvn.no.

Politiet så imidlertid ikke grunn til å pågripe noen. Det er også uklart om det kommer anmeldelse etter opptrinnet, men personalia ble notert med tanke på etterspill, sier operasjonslederen.

**LILLESAND: Innbrudd på Bakers

14.10** fikk politiet melding om innbrudd i Bakers sine lokaler på Gaupemyr i Lillesand. En dør er blitt brutt opp og tyvene har stjålet ett kamera og noen mynter.

**ARENDAL: Hasj

14.33** pågrep politiet en mann i Kirkegaten i Arendal. Politiet fant ett gram hasj på ham, og han fikk en bot på 3000 kroner.

**FLEKKEFJORD: Gressbrann

17.57** fikk politiet melding om gressbrann på Søyland i Flekkefjord. To mål brant i ulendt terreng. Slokkingen gikk greit.