VENNESLA: Innbrudd i hus

23.04: Det meldte innbruddet skal ha skjedd mellom klokken 11 og 22. Det er forsvunnet et kontaktbeløp fra stedet. Lensmannskontoret i Vennesla tar kontakt med huseier på formiddagen.

FROLAND: Rykket ut til tørrkokt kjele

KRISTIANSAND: Hærverk på feiebil

0.18: — De knuste lykter på feiebilen, sier operasjonsleder Hans Petter Osaland om skadeverket på en NCC-maskin like over midnatt.

Bilen hadde da vært i aksjon i området Ægirsvei, og hadde tømt lasten foran de kommunale boligene i området.

Osaland vil ikke spekulere i om de to personene politiet pågrep følte seg provosert av feiingen. De to er 22 og 25 år.

ÅMLI: Innbrudd i bedrift

0.59: I følge den ansatte som meldte fra, er det stjålet et par datamaskiner. Vedkommende ankom kort etter at alarmen gikk, og fikk sikret stedet. Lensmannskontoret utfører videre undersøkelser.

ARENDAL: Beruset i veien

02.29: En meget beruset person mann (29) ble observert dels liggende ute i gata i Nye Steinklev vei. Det viste seg at han bodde i et hus i nærheten. Dit ble han hjulpet inn.

VENNESLA: Stjålet motorsykkel

02.40: MC-en stjålet fra Ravnåsveien var en uregistrert 400ccm crossmotorsykkel. - Den er gul av farge, og mangler noen av dekslene, opplyser operasjonsleder Hans Petter Osaland til fvn.no. Politiet har lett etter motorsykkelen, men uten hell.

KRISTIANSAND: Hevdet å ha blitt slått

03.12. Politiet kom over en person ved en restaurant i Tollbodgata. - Han hadde vondt i nesa, og sa han hadde blitt slått umotivert. Men han ville ikke opplyse mer om gjerningsmenn, og ønsket heller ikke hjelp av politiet. Da var det ikke mye vi kunne gjøre, sier Osaland.