**GRIMSTAD: Bilbrann

09.08:** Politiet får melding om en bilbrann på Østerhusmoen, og kjører ut sammen med brannvesenet. Brannen var under panseret på kjøretøyet, men brannårsaken er foreløpig ukjent.

**KRISTIANSAND: Påkjørt rådyr

09.39:** Et rådyr har blitt truffet av en bil like vest for avkjøringen til Hånes på E18. Vegtrafikksentralen blir meldt om saken.

**SØGNE: Hytteinnbrudd

10.34:** En mann kommer inn på politivakta og melder om at det har vært innbrudd på hytta hans på Åros. Politiet gjør en åstedsundersøkelse, men det er uklart om noe er blitt stjålet. Det er utført en del hærverk i hytta.

**MANDAL: Forsøk på innbrudd i kirka

10.41:** I løpet av natta har noen forsøkt å bryte opp døra til kirkegårdens verksted ved Mandal kirke på Halsefidja.

**ARENDAL: Skadeverk på bil

12.22:** Ved Hestehagen i Arendal har en bilfører parkert bilen sin ved en blokk, men da han kommer ut igjen oppdager han at bilen har flyttet seg og at det er minst en bulk i karosseriet.

— Ifølge eier skal bilen hans ha vært tilstrekkelig sikret så den kan ikke ha trillet på egenhånd, sier operasjonsleder Per Lauvnes ved Agder politidistrikt.

**AGDER: Tap av bilskilt

12.53:** Det meldes om tap av registreringsnummer RH 38162. **VALLE: Utforkjøring

13.03:** Ved Rotmo i Valle, like ved krysset mellom Riksvei 9 og fylkesvei 45 har det skjedd et utforkjøring. Det mistenkes at den kvinnelige bilføreren er påvirket av ulovlige substanser og hun tas med til lensmannskontoret. Hun blir fremstilt for lege og førerkortet blir beslaglagt. Den 20 år gamle kvinnen er hjemmehørende i Stavanger.

MANDAL: Falsk resept

De ansatte ved Apotek 1 i Marnarveien får inn det de mener er en falsk resept. De har levert en anmeldelse til politiet mot en 22-år gammel mandalitt.

**KRISTIANSAND: Innbrudd i bil

16.10:** I løpet av de siste dagene har en bileier blitt frastjålet flere verktøy fra en parkert bil. Bilen sto på langtidsparkeringen utenfor Kristiansand lufthavn Kjevik. Eier ønsker å anmelde saken.

GRIMSTAD: Trafikkulykke mellom bil og mc