BIL 2: Denne Caravellen som står på toppen av Eivind Jarls gate har fått store skader i frontruta og det ene sidespeilet. Foto: Magnus Stedje Fossen
BIL 3: Denne bilen står ca 50 meter fra familien Gladhaugs bil og slapp heller ikke unna skadeverket. Foto: Magnus Stedje Fossen

KRISTIANSAND: – Jeg oppdaget det på morgenen. Det er så irriterende, utbryter Hilde Gladhaug. Familiens Volkswagen var en av bilene som fikk smake pøblenes frustrasjon.

Ikke forsikret

Frontruten har tatt imot et hardt slag og er totalskadet. Som familiens nummer 2-bil har den ikke kaskoforsikring og familien risikerer dermed å måtte punge ut ny frontrute selv.

– Det er så frustrerende, for det er jo reinspikka ramponering, sier hun.

Søndag formiddag var politiet ute for å sjekke skadene.

Foto: Magnus Stedje Fossen

– Foreløpig har vi funnet tre biler med ødelagte frontruter langs Eivind Jarls gate. Ting tyder på at dette har skjedd i natt, sier innsatsleder Rune Lindtveit ved Agder politidistrikt.

— Hørte smell

Den teorien får støtte fra Gladhaug.

– Jeg hørte et smell i 02-03-tiden, så det er sikkert noen som har gjort det på vei hjem fra byen eller noe, sier hun.

Ber folk ta kontakt

Politiet hadde søndag morgen få spor å gå etter i saken, men fikk overlevert en tom rusbrusflaske som Hilde Gladhaug fant rett ved bilen.

– Du må gjerne få med at hvis noen i området har sett eller hørt noe, så ber vi de ta kontakt med oss, sier innsatsleder Lindtveit.

Han bekrefter at politiet måtte ut på en lignende sak for noen uker siden i Posebyen, men at det er altfor tidlig å si om det er noen sammenheng mellom de to hendelsene.