MANDAL: Avisa Lindesnes skriver torsdag at Kalle Glomsaker vil klage til fylkesmannen om lekeplassen ikke bygges. Glomsaker er barn og unges representant i plan— og byggesaker.

Vestnes Brygge heter boligprosjektet som nå er under utvikling. Da reguleringsplanen ble behandlet i 2003 vedtok bystyret at det skulle bygge en lekeplass på 60 x 40 meter i området, noe utbygger av boligprosjektet skal stå for. Lekeplassen skulle stå ferdig før boligene settes opp.

I mai utsatte bystyret vedtaket om hvor lekeplassen skal plasseres. Samtidig har lederen av planutvalget, Harald Øyslebø, foreslått at man i stedet for å bygge lekeplassen heller skal ruste opp eksisterende lekeplasser på Vestnes.

– Det blir jo feil å bruke investeringsmidler til vedlikehold av lekeplasser kommunen har forsømt i årevis, sier Glomsaker til Lindesnes.

Harald Øyslebø mener på sin side at Glomsaker er lite løsningsorientert. – Det finnes mange små balløkker og lekeplasser på Vestnes som trenger opprustning, sier han til avisen.

Arild Dahl i Agderbygg som står bak Vestnes Brygge er likevel optimist tross lekeplass-problematikken. – Jeg tror vi skal finne en løsning, sier han.