KRISTIANSAND : Det var klokken 00.06 at politiet fikk melding om at en person var kjørt til legevakta i Kristiansand. Ifølge operajonsleder i Agder politidistrikt, Ingrid Mæhre, ble mannen skallet ned inne på restauranten.

— Fornærmedehar fått påvist knekt nese. Forholdet blir anmeldt, og saken videre etterforsket, opplyser Mæhre.

**KRISTIANSAND: Slåssing på Six Pence

23.34** : Meldingom slåssing på stedet. Politiet rykket ut til stedet. Gjerningsmannen hadde da forlattpuben før politiet kom fram. Fornærmede vil vurdere å anmelde forholdet, opplyser politiet.

**ARENDAL: Trafikkuhell etter fyllekjøring

00.33** Politiet får inn meldingom trafikkuhell med matrielle skader. Føreren blir raskt mistenkt for å ha kjørt i beruset tilstand. Politiet kjører til stedet. En person blir pågrepet og mistenkt for promillekjøring. Han fremstilles for legevakten for blodprøve. Sjåføren er 27 år gammel.

**KRISTIANSAND: Pågrep "kranglefanter"

02.13** Politipatruljefår melding om slåssing i krysset Vestre Strandgate/Tollbodgaten.

— Politiet skillerkranglefantene og sender dem hver til sitt. En av dem greier ikke å oppføre segog fortsetter med å lage bråk, opplyser operasjonsleder Ingrid Mæhre i Agder politidistrikt.

Mannen blir pågrepet og anmeldes etter for ordensforstyrrelse på offentlig sted i påvirket tilstand. Mannen er 23 år gammel.

**FLEKKEFJORD: Innbrudd i frisørsalong

02.20** Meldingom innbrudd på stedet, stort vindu som er knust. Politiet rykker ut til salongen, men det er ikke tegnpå at noe er stjålet.

**GRIMSTAD: Fant skadet kvinne

02.48** Meldingom skadet kvinne i området Fjære Kirke. Politiet kjører til stedet og plukker opp kvinnen som blir brakt til legevakten for undersøkelse.