**KRISTIANSAND: Stjal pickup

06.27:** En rød Mitsubishi pickup er stjålet fra Riskestien på Hånes i løpet av natten. Bilen har registreringsnummer LS 45156. Tyveriet vil bli anmeldt skriftlig så snart som mulig.

**VENNESLA: Uregistrert bil kjørte av veien

06.33:** Politiet fikk melding om en mulig uregistrert bil som hadde kjørt av veien på fylkesvei 405 i området ved Samkom. Ingen personer ble funnet i eller ved bilen, og det er foreløpig uklart hva slags bil det er snakk om. En politipatrulje reiser til stedet for å undersøke saken nærmere.

**GRIMSTAD: Stjal mynter og bankkort

07.06:** Politiet fikk melding om diverse mynter og bankkort som ble stjålet fra en ulåst bil som sto parkert i Kleppekjærveien. Tyveriet vil bli anmeldt.

KRISTIANSAND: Bil kjørte i lyktestolpe

**KRISTIANSAND: Tyveri fra anleggsbrakker

09.32:** Uvedkommende har tatt seg inn i noen anleggsbrakker ved skytebanen på Tveit. Flere dører er brutt opp og en god del verktøy er stjålet.

**KRISTIANSAND: Hærverk

09.57:** En bil som sto parkert ved Kronprinsensgate, har i løpet av helga fått knust flere vinduer.

**KVINESDAL: Kjørte inn i kabler i tunnel

10.37:** En lastebil kjørte inn i noen kabler i taket i Lerviktunnelen mellom Kvinesdal og Feda. Kablene ble ødelagt og var til fare for andre. Trafikken ble dirigert på stedet frem til forholdet ble ordnet.

**FLEKKEFJORD: Innbrudd

12.13:** Det nekdes om innbrudd i et ubebodd hus på Seland. Døra er brutt opp og det er uklart hva som er stjålet.

**KRISTIANSAND: Tyveri

14.37:** Fire aluminiumsfelger ble stjålet fra en Audi i et låst garasjeanlegg i Odderheitunet.

**ARENDAL: Traktor kjørte ned trafikksperre

18.32:** Noen observerte at en rød traktor kjørte ned trafikksperreni Gamle Songevei. Deretter kjørte traktoren videre østover.