**MANDAL: Innbruddsalarm var snøras

00.33** En innbruddsalarm gikk på Bilsenteret AS i Saltverket i Mandal. Det viste seg imidlertid at det var et snøras fra taket som hadde utløst alarmen. Takplater hadde løsnet og påført skader på flere biler som stod parkert utenfor bedriften. Bilene var både bedriftens egne og kundebiler. Ingen personer ble skadet.

**KRISTIANSAND: Slåssing i sentrum

01.19** Politiet fikk melding om en slåsskamp i krysset mellom Vestre Strandgate og Skippergata. Da patruljen kom til stedet hadde personene stukket av.

**ARENDAL: Eks-samboer ville inn

03.07** En kvinne i Arendal ba politiet om hjelp da en eks-samboer prøvde å sparke inn døren hennes. Da politiet kom var mannen forduftet. Det er uklart om kvinnen vil anmelde forholdet.

**KRISTIANSAND: Tatt for innbrudd

04.34** En 33 år gammel mann fra Kristiansand ble pågrepet på Lund, mistenkt for å stå bak et innbrudd hos Heros dekksenter i Nye Teglverksvei. Mannen ble pågrepet i nærheten, etter at innbruddsalarmen var utløst. På stedet var et vindu brutt opp, og politiet fant fotspor utenfor.

**KRISTIANSAND: Mistenkt for promillekjøring

15.29** En 26 år gammel mann fra Kristiansand ble stoppet i Tinnveien. Han er mistenkt for promillekjøring.

**SONGDALEN: Steiner raste ut i veien

16.21** Steiner har rast ut i veibanen på E39 ved Farvannet. De ligger cirka en halv meter ut i veien. Vegtrafikksentralen er varslet.

**ARENDAL: Fire anmeldt for butikktyveri

19.18** Fire personer er tatt for butikktyveri fra Coop Obs. De ble stoppet i en Pegasus-kontroll. Det er uklart hva de har stjålet.

**KRISTIANSAND: Semitrailer fikk kjøreforbud

19.00** En polsk trailer ble stoppet da den kom fra danskeferja. Traileren hadde ikke nok kjettinger til alle hjulene, og må dermed stå på kaia til den skaffer nok kjettinger.

**ARENDAL: Uønsket person på pub

20.35** En person fikk beskjed om å fjerne seg av politiet da personen var uønsket på en pub i Tyholmsveien.

SØGNE: Jente (17) amok på lensmannskontor

SONGDALEN: To øvelseskjørte ulovlig

**SØGNE: Bråkete fest

23.10** Politiet måtte rykke ut på en ungdomsfest i Gamle Høgskolevei etter klager om husbråk og støy.