Nå har en representant for fjernsynsselskapet ABC, som står bak den suksessfulle serien fra det nådeløse motemiljøet i New York, bekreftet at Naomi Campbell skal spille «seg selv» i avslutningsepisoden 22. mai.Og når Naomi skal spille seg selv, kan det bli interessant: Supermodellen har et langt rulleblad når det gjelder voldsepisoder — nå sist 3. april da hun ble arrestert på Heathrow-flyplassen for å ha forulempet en politimann.

Naomi Campbell skulle opprinnelig stått på gjesterollelisten til «Ugly Betty» i fjor, men dukket aldri opp. Et nytt forsøk tidligere i år ble utsatt på grunn av manusforfatternes streik. Men alle gode ting er tre, så nå gjør ABC et nytt forsøk med kjendismodellen, som følger i fotsporene til Victoria Beckham og Gene Simmons.

«Ugly Betty»-skuespiller Becki Newton, som spiller resepsjonisten i Mode, Amanda Sommers, sa til nyhetsbyrået AP nylig om sin kommende gjestekollega:

— Jeg har personlig bedt om ikke å måtte stå ved siden av henne fordi Amanda ikke ville like å bli sett sammen med en så høy, vakker person. (©NTB)